Fanii lui Chelsea au inițiat o petiție împotriva arbitrului Anthony Taylor. Peste 80,000 de oameni au cerut ca arbitrul englez să nu mai oficieze meciurile lui Chelsea, după ce Taylor s-a aflat la centru în partida din luna august de la Liverpool, acolo unde echipa lui Thomas Tuchel a încheiat la egalitate meciul de pe Anfield, 1-1.
Londonezii au acuzat arbitrajul după acea partidă, Liverpool reușind să egaleze în urma unui penalty acordat de Taylor. De asemenea, arbitrul englez l-a eliminat la aceeași fază pe Reece James, echipa lui Tuchel fiind nevoită să joace în inferioritate numerică pentru 45 de minute. De asemenea, Marcos Alonso a apreciat pe Instagram o postare în care era promovată această petiție.
"Este evident că acest om este împotriva instituției Chelsea FC. De exemplu, ne elimină jucătorii fără vreun motiv anume și ne pune în pericol rezultatele. Credem cu tărie că acest lucru trebuie investigat, iar Anthony Taylor nu ar trebui să mai oficieze vreo partidă a lui Chelsea", se arată în petiția semnată de peste 80,000 de fani londonezi.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235742.png

Thomas Tuchel s-a amuzat pe seama petiției împotriva lui Taylor

La conferința de presă premergătoare partidei de pe terenul nou-promovatei Brentford, acolo unde la centru se va afla Anthony Taylor, Thomas Tuchel a vorbit cu zâmbetul pe buze despre petiția inițiată de fanii echipei pe care o antrenează.
"Și, a ajutat la ceva? Am încredere în arbitri și am încredere că Anthony Taylor va avea o prestație bună la partida cu Brentford. Noi nu ne pierdem în idei că este cineva spate. Trebuie să ne eliberăm gândurile despre așa ceva și să facem ce trebuie pentru a câștiga această partidă.
Avem nevoie de un arbitru de top? Da. Avem nevoie de decizii bune de la VAR? Da. Avem nevoie de noroc? Da. Astfel, putem întoarce lucrurile cu Anthony Taylor", a declarat Thomas Tuchel, care a spus râzând că nu a semnat petiția împotriva lui Taylor.

Anthony Taylor a arbitrat finala Nations League dintre Spania și Franța

Credit imagine: Getty Images

Chelsea se află înaintea etapei cu numărul 8 pe prima poziție din Premier League, cu 16 puncte, în timp ce nou-promovata Brentford este surpriza debutului de sezon. "Albinele" se află pe locul 7, cu 12 puncte, reușind să câștige cu echipe precum Arsenal sau West Ham și să obțină un rezultat de egalitate cu Liverpool.
Brentford – Chelsea, partida cu Anthony Taylor la centru, va avea loc în această seară de la 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27