Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum ar putea arăta Manchester United sub comanda lui Ten Hag! Posibila echipă de start

Bianca Dumitru

Publicat 11/06/2022 la 20:45 GMT+3

Manchester United va trece printr-o transformare în această vară, noul antrenor, Erik ten Hag, dorind să-și întărească lotul înainte de noul sezon. Jurnaliștii englezi au anunțat cum ar putea arăta din toamnă primul 11 al "diavolilor roșii".

Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Erik ten Hag a fost antrenorul ales de Manchester United pentru a pregăti echipa din următorul sezon. Olandezul a început treaba pe Old Trafford imediat după ce a fost numit, fostul tehnician al lui Ajax analizând atent lotul de jucători pe care urma să-l aibă la dispoziție și hotărând ce schimbări sunt necesare.
Clubul a anunțat deja că se va despărți de mai mulți fotbaliști în această vară, iar Ten Hag are și o listă impresionantă de jucători pe care și-i dorește sub comanda sa.
În aceste condiții, jurnaliștii din Manchester au realizat o posibilă echipă de start pe care ar putea să o alinieze United în sezonul următor. Din primul 11 nu lipsesc David De Gea, Luke Shaw, Raphael Varane, Diogo Dalot, Bruno Fernandes, Jadon Sancho și Cristiano Ronaldo, însă apar și nume noi.
Citește și:

Cum ar putea arăta primul 11 al lui Manchester United

Unul dintre ele este Josko Gvardiol, pe care conducerea "diavolilor roșii" va încerca să-l transfere de la RB Leipzig, cu care mai are contract până în 2026. Acesta ar urma să li alăture în apărare lui Shaw, Varane și Dalot.
Linia de mijloc s-ar schimba total, Ten Hag urmând să se bazeze pe Ibrahim Sangare și Marten de Roon, pe care antrenorul vrea să-i aducă de la PSV, respectiv Atalanta. În primul 11 ar urma să apără și numele lui Antony, pe care antrenorul olandez l-a pregătit la Ajax, dorindu-l acum pe Old Trafford.
Primul 11 posibil al lui Ten Hag. Sursa: Manchester Evening News
Erik ten Hag îi mai vrea și pe Marco Asensio și pe Thorgan Hazard, însă aceștia nu au fost incluși de jurnaliștii de la Manchester Evening News în echipa posibilă de start a celor de la Manchester United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo