Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată cotele la câștigarea Premier League după ce Manchester United a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo

Andrei Nicolae

Actualizat 28/08/2021 la 11:14 GMT+3

Gruparea de pe Old Trafford este creditată în continuare cu a patra șansă la obținerea trofeului, după Manchester City, Chelsea și Liverpool.

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 14: Jadon Sancho of Manchester United replaces teammate Daniel James during the Premier League match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford on August 14, 2021 in Manchester, England. (Photo by Catherine Ivi

Credit imagine: Eurosport

Manchester United a anunțat vineri revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, dar acest transfer imens nu înseamnă și o garanție pentru câștigarea trofeului.
Starul portughez va deveni probabil golgheterul "diavoliilor roșii", iar echipa își sporește șansele de a intra într-o competiție pentru titlu cu Manchester City, Chelsea și Liverpool. Dar bookmakerii creditează în continuare Manchester United cu a patra șansă la câștigarea trofeului. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer are în acest moment o cotă de 5.00 că va câștiga trofeul în acuala stagiune în Premier League, după cele trei grupări menționate. Acum, rămâne de văzut cum se va "împăca" Ronaldo cu aceste predicții.
Cote pentru câștigarea titlului în Anglia

Pentru alte 17 transferuri din Premier League s-au plătit mai mulți bani în această vară

Ronaldo este, probabil, cel mai spectaculos transfer din Premier League în această fereastră, dar nu și cel mai scump. După valoarea sumei de transfer, la ora redactării articolului, această afacere este doar pe locul 18! Manchester United a plătit 20 de milioane de euro clubului Juventus Torino.
Pe locul 1 rămâne în continuare trecerea lui Jack Grealish de la Aston Villa la Manchester City pentru suma de 118 milioane de euro, urmată foarte aproape de achziția clubului Chelsea, care l-a avut în prim-plan pe Romelu Lukaku – 115 milioane de euro. Interesant este faptul că bătălia dintre Ronaldo și atacatul belgian pentru titlul de golgheter în Serie A se mută în Premier League. Portughezul a fost pe locul 1 la acest capitol în ultimul sezon, dar Lukaku a câștigat titlul cu Inter Milano.
Romelu Lukaku of Belgium consoles Cristiano Ronaldo of Portugal following the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between Belgium and Portugal
În top 3 cele mai costisitoare transferuri mai intră Jadon Sancho, pentru care Manchester United a plătit 85 de milioane de euro clubului Borussia Dortmund.
Peste 50 de milioane s-au mai plătit pentru Ben White (Arsenal către Brighton), în timp ce Raphael Varane s-a apropiat de acest prag, după trecerea lui de la Real Madrid la Manchester United.
Alte transferuri pentru care s-au plătit mai mulți bani au mai fost: Ibrahima Konate (Livepool), Martin Odegaard (Arsenal) , Leon Bailey, Danny Ings și Emiliano Buendia (toți la Aston Villa), Aaron Ramsdale și Sambi Lokonda (ambii la Arsenal), Patson Daka (Leicester), Joe Willock (Newcastle), Bryan Gil (Sevilla), Marc Guehi (Crystal Palace), Enock Mwepu (Brighton).
Manchester City - Arsenal va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo