Arsene Wenger, fostul manager al clubului Arsenal, a dezvăluit că a ratat semnarea lui Cristiano Ronaldo cu doar "câteva zile" înainte ca senzația portugheză să fie transferată de Manchester United.
Ronaldo a semnat cu United în 2003 și, deși a impresionat în toată Europa încă de când era foarte tânăr, era încă o mare necunoscută la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, după ce Sir Alex Ferguson i-a încredințat tricoul nr. 7, Ronaldo a devenit în curând o vedetă și a câștigat Balonul de Aur la Manchester United cinci ani mai târziu, înainte de a trece la Real Madrid în 2009.

Cristiano Ronaldo a fost un transfer posibil la Arsenal

Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Ulterior, s-a dovedit a fi fost o lovitură amară pentru Wenger și Arsenal. Legendarul manager al "tunarilor" a dezvăluit între timp cât de aproape a fost să semneze cu starul de la Sporting Lisabona, promovat de Ladislau Boloni în fotbalul mare.
Într-un Q&A la SPORTbible, moderat de fostul atacant al lui Wenger, Ian Wright, francezul a fost întrebat pe cine regretă că nu a transferat în timp ce era la Arsenal. Wenger a răspuns: "Pe Cristiano Ronaldo! Cred că a fost posibil acest transfer, iar dacă am fi fost cu o fracțiune mai repede, cu câteva zile, pentru că am fost de acord cu mutarea lui, ar fi fost la noi. Manchester United a intrat pe fir cinci sau șase zile mai târziu".
Poate că Ronaldo a avut un acord verbal cu Arsenal, dar în vara anului 2003, Manchester United a jucat un meci amical cu Sporting Lisabona și l-a transferat imediat.
Alex Ferguson și-a îndeplinit dorința, când United a încheiat o afacere în valoare de 12,25 milioane de lire sterline. Arsenal a încheiat sezonul 2003/04 fără înfrângere, dar faptul că nu semnat cu Ronaldo a rănit-o cu siguranță pe termen lung, a notat Daily Star.
Ronaldo a câștigat cinci Baloane de Aur de-a lungul carierei sale și a revenit la Manchester United în vară, după o pauză de 12 ani, pentru a încheia o carieră fantastică în locul în care s-a transformat în jucătorul complet.
Acum, în vârstă de 36 de ani, Cristiano are 9 goluri în 12 apariții în toate competițiile pentru United în acest sezon.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47