FC Porto și Liverpool sunt gata să încheie una dintre cele mai tari tranzacții ale iernii în fotbalul european, transferul lui Luis Diaz. Potrivit mass-mediei din Anglia, cele două cluburi vor încheia afacerea până luni pentru aproape 60 de milioane de euro (în sumă fiind incluse și bonusuri).
Această tranzacție este așteptată cu mare interes în Columbia, în special de fosta echipă a aripei, Junior FC. Potrivit informațiilor publicate în Anglia, gruparea respectivă ar urma să câștige 12,5 milioane de lire sterline din acest transfer, datorită unei clauze pe care a pus-o în 2019, când jucătorul s-a transferat la FC Porto. Conform Transfermarkt, întreaga echipă a celor de la Junior este evaluată la mai puțin de 20 de milioane de lire sterline.
Premier League
Man City este campioană, dramatismul a fost la el acasă! Cinci decizii majore în ultima etapă
ACUM 10 ORE

Salariul lui Luis Diaz la Liverpool face transferul și mai tare

Pe de altă parte, The Mirror susține că acordul de transfer al lui Luis Diaz de la FC Porto la Liverpool devine brusc și mai impresionant, având în vedere salariul columbianului
Jucătorul va avea pe Anfield un pachet salarial mai mic decât al lui Adrian și Nat Phillips, jucători care nu prind echipa.
Luis Diaz (25 ani), jucător care a marcat 14 goluri pentru FC Porto în 18 meciuri de campionat în acest sezon, urmează să câștige doar 56.000 de lire sterline pe săptămână la Liverpool.
"Mulți se așteaptă ca Diaz să primească un pachet salarial similar cu al lui Diogo Jota (90.385 lire sterline pe săptămână) și Takumi Minamino (75.000 lire sterline pe săptămână). Dar nu va fi cazul. Se spune că Diaz a fost de acord cu un salariu anual de 3,5 milioane de euro la Liverpool, care se ridică la doar 56.000 de lire sterline pe săptămână. Konstantinos Tsimikas (60.000 GBP pe săptămână), Adrian (58.000 GBP pe săptămână), Nat Phillips (64.615 GBP pe săptămână) și Divock Origi (60.000 GBP pe săptămână), toți câștigă mai mult.
Virgil van Dijk duce acasă 220.000 de lire sterline la fiecare șapte zile. Mohamed Salah, care negociază în prezent un nou acord, are 200.000 de lire sterline pe săptămână", susține sursa citată.
Premier League
Manchester City este campioana Angliei! Pep Guardiola, direct în istoria Premier League
ACUM 10 ORE
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 16 ORE