Viziunea lui Erik ten Hag pentru Manchester United va fi zdrobită dacă gruparea de pe Old Trafford nu reușește să-i transfere pe Frenkie de Jong și Christian Eriksen, susține The Mirror.
Noul manager al "diavolilor roșii" le-a spus șefilor clubului că duoul de la mijlocul terenului va fi punctul central al echipei sale. Iar după ce Jurrien Timber i-a spus fostului său antrenor de la Ajax că nu se va transfera la Manchester înainte de Cupa Mondială, iar Liverpool a învins United la semnătura atacantului uruguayan Darwin Nunez, este clar că planul olandezului întâmpină probleme.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Pierderea fie a lui De Jong, fie a lui Eriksen ar fi un eșec semnificativ pentru ten Hag, la doar câteva săptămâni după ce a fost instalat pe banca tehnică.

Șefii clubului Man United au fost atenționați: De Jong este primordial pentru Ten Hag

După cum a dezvăluit Sunday Mirror Sport, Barcelona cere peste 80 de milioane de lire sterline pentru De Jong, după ce a respins oferta inițială de 60 de milioane de lire sterline a lui United. Deși șefii clubului simt că formația catalană a umflat prețul, din lipsă de numerar, Hag crede că fotbalistul de 25 de ani ar merita fiecare ban, după cum a mai remarcat sursa citată.
De asemenea, managerul vrea să-l aducă pe Eriksen după ce a identificat mijlocul lui United ca fiind cel în care echipei îi lipsește o calitate autentică de clasă mondială. Danezul este dorit și de Tottenham, echipă care va juca în Liga Campionilor.
Ten Hag a fost uimit de reticența lui Jurrien Timber de a-l urma pe Old Trafford. Dar avertismentul selecționerului Louis van Gaal, că va selecta pentru Cupa Mondială doar jucători care sunt în formă și care sunt selectați în mod regulat la clubul lor, l-a speriat puțin pe jucătorul cu 8 selecții la naționala Olandei.
Ten Hag l-a dorit și pe Nunez, dar a acceptat că folosirea celei mai mari părți din bugetul său de transferuri, pentru a concura cu Liverpool pentru atacantul de 85 de milioane de lire sterline, nu ar fi neînțelept atunci când are alte priorități.
Ten Hag are ținte alternative de transfer atât pentru atac, cât și pentru apărare. Dar îl consideră pe De Jong primordial pentru planurile sale, deoarece vrea ca mijlocașul să construiască jocul pentru echipa sa.
De Jong acceptă deja ideea că timpul petrecut pe Nou Camp pare fi ajuns la final după ce antrenorul Barcei, Xavi, a recunoscut că ar putea fi vândut din "motive economice".
Noul manager al lui United este momentan în vacanță, dar rămâne în contact permanent cu clubul. El este conștient de necesitatea de a avea răbdare în timp ce piața transferurilor s-a deschis de câteva zile.
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07
Premier League
Liverpool, 34 de milioane de lire sterline pentru un mijlocaș de la Porto! Cât cer portughezii
26/06/2022 LA 10:56