David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo

Bianca Dumitru

Publicat 09/05/2022 la 11:23 GMT+3

Cu un meci înainte de finalul sezonului, Manchester United este pe locul 6 în clasamentul din Premier League. David Beckham a analizat situația în care se află echipa lui Ralf Rangnick și a vorbit despre schimbările care trebuie făcute înainte de sosirea lui Erik ten Hag.

David Beckham und Inter Miami verlieren vor Gericht

Credit imagine: SID

Manchester United a suferit sâmbătă seară una dintre cele mai dure înfrângeri din acest sezon, fiind învinsă cu 4-0 de Brighton, în meciul din cea de-a 36-a etapă a Premier League. În urma acestui rezultat, cu o partidă rămasă de disputat, echipa lui Ralf Rangnick se află pe locul 6 în clasament, cu 58 de puncte.
David Beckham a vorbit despre situația "diavolilor roșii". Fostul fotbalist al celor de la United a declarat că echipa trebuie să treacă prin multe schimbări încă dinainte ca Erik ten Hag să ajungă pe banca tehnică, olandezul urmând a avea mult de lucru.
Britanicul în vârstă de 47 de ani a comentat și atitudinea fanilor echipei lui Rangnick, lăudându-i pe suporteri pentru faptul că au rămas alături de Manchester United în acest sezon care s-a dovedit atât de dificil.
"Cred că se fac schimbări și că mai sunt și alte schimbări de făcut. A fost un final dificil de sezon. Dar este sfârșitul stagiunii și sunt sigur că mulți fani sunt recunoscători că s-a ajuns aici pentru că a fost un an greu, plin de suișuri și coborâșuri.
Jucătorii au făcut ceea ce pot face cel mai bine, la fel și managerul. Am fost pe stadion cu câteva luni în urmă și fiecare loc a fost ocupat, așa că fanii încă cred, îi susțin, merg la meciuri pentru echipă. Este ceea ce fac fanii United.
Nu sunt multe alte echipe care să fi trecut prin ceea ce au trecut ei în ultimii ani și care să-și umple încă stadionul. Asta spune multe despre fani. La echipă vor fi schimbări", a spus David Beckham pentru Sky Sports.
Citește și:

Beckham speră că Ronaldo va rămâne la United

În plus, fostul fotbalist a analizat speculațiile privind plecarea lui Cristiano Ronaldo de pe Old Trafford. Beckham a punctat că își dorește ca lusitanul să rămână la Manchester United, sfătuindu-l să continue sub comanda lui Ten Hag.
"Evident că Cristiano este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor 15 ani, alături de Leo Messi. Să-l vedem că rămâne, sperăm, la United este important pentru fani. Este important și pentru el, știm cu toții cât de mult înseamnă Manchester United pentru Ronaldo.
Încă reușește ceea ce face cel mai bine, marchează goluri. Asta face Cristiano. A reuși ceea ce reușește la vârsta lui este cu adevărat incredibil, așa că sper că va continua încă un an sau doi", a adăugat David Beckham.
picture

Ronaldo, amuzat de cât de slabă poate fi United. Rezumatul meciului pierdut cu Brighton, cu 4-0

Ultimul meci al celor de la Manchester United în acest sezon este programat în weekend-ul 21-22 mai, în compania celor de la Crystal Palace.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo