Tensiunile continuă la Tottenham și viitorul lui Harry Kane este în continuare incert. Chiar dacă "cetățenii" au făcut o ofertă impresionantă de 150 de milioane de euro, transferul este în aer și cei de la Tottenham nu se grăbesc să accepte să se despartă de unul dintre cei mai buni fotbaliști din lot.
Un motiv pentru care negocierile se mișcă atât de greu și nu există nimic oficial până acum, ar putea fi Daniel Levy – președintele lui Tottenham.

Peter Crouch: "Ești tranzacționat ca o marfă, nu ca un om"

Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 19 ORE
Peter Crouch, fostul star al lui Spurs, a povestit cât de greu este să negociezi cu Levy și ce bătăi de cap i-a dat și lui în momentul în care s-a transferat la Stoke City, în 2011. Cu toate acestea, Crouch i-a luat apărarea președintelui lui Tottenham în negocierile cu Manchester City.
"Ziua limită, august 2011. Stau cu Harry Redknapp în biroul său, Daniel Levy este pe difuzor. Conversația nu merge bine. Daniel mi-a spus că nu mai plec la Stoke. Mă duc acasă, supărat de modul în care au avut loc negocierile. Negocierea la Spurs nu este deloc ușoară, iar Harry Kane a descoperit asta recent. Trec orele și Daniel Levy mă sună cu și mai multă certitudine, spunându-mi că mă voi antrena cu copiii.Fusesem tratat foarte prost, mă făcuse să mă simt ca un ou stricat în vestiar.
Negocierile sunt un loc în care nu trebuie să existe supărări. Dacă aș deține un clubș aș vrea ca Daniel să-l conducă pentru mine. În acel moment, aveam impresia că doar mă folosiseră și acum eram dat afară. La Kane este diferit, pe el îl doresc în continuare, dar negocierile dure vor fi similare. Mulți oameni nu privesc din ambele părți, dau doar vina pe jucător. Ești tranzacționat ca o marfă, nu ca un om", este o parte din povestea lui Crouch spusă pentru Daily Mail.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png
Premier League
Topul celor mai prolifici jucători din Premier League în 2022! Tottenham dă 3 din primii 4 clasați
10/05/2022 LA 10:12
Premier League
Ce bonusuri vor încasa jucătorii de la Tottenham pentru calificarea în următorul sezon de UCL
04/05/2022 LA 07:47