Negocierile dintre Liverpool și Mohamed Salah pentru prelungirea contractului sunt aproape de a se finaliza cu succes. Egipteanul ar fi dispus să accepte un salariu mai mic decât cel pe care l-a cerut inițial, iar cele două părți ar putea bate palma foarte curând.
Această situație a fost comentată în presa din Anglia de antrenorul "cormoranilor". Jurgen Klopp s-a arătat încântat de posibilitatea de a-l mai avea în lot pe Salah și în sezoanele următoare.
De altfel, tehnicianului i-a plăcut de atacant încă de când acesta a fost transferat de Liverpool, în urmă cu aproape 5 ani. Atunci Klopp remarca faptul că Salah este dornic să evolueze și să demonstreze ce poate.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
"Cel mai important pentru noi este că Salah e înfometat de succes, dornic să fie și mai bun și să se crească. Crede în ceea ce încercăm să facem aici la Liverpool și este extrem de dornic să facă parte din acest proiect.
Este foarte încântat să evolueze pentru susținătorii noștri minunați. Este un jucător ambițios care vrea să câștige și să o facă la cel mai înalt nivel și știe că își poate îndeplini aceste ambiții cu Liverpool", a spus Jurgen Klopp, citat de Mirror.
Mohamed Salah a ajuns pe Anfield în 2017, fiind transferat de la AS Roma pentru 42 de milioane de euro. Fotbalistul, cotat în prezent de site-ul transfermarkt.com la 100 de milioane de euro, a mai trecut de-a lungul carierei pe la Basel, Chelsea și Fiorentina.
Citește și:

SALAH ȘI-A REDUS PRETENȚIILE FINANCIARE ȘI E GATA SĂ RĂMÂNĂ LA LIVERPOOL

Presa din Albion a anunțat în ultimele luni că Mohamed Salah și-ar dori un salariu egal cu cel pe care îl încasează Cristiano Ronaldo la Manchester United, adică aproximativ 500.000 de lire pe săptămână.
Liverpool nu și-ar permite să un asemenea lux, astfel că au apărut tot mai multe informații despre o eventuală plecare a lui Salah de pe Anfield. Barcelona ar fi una dintre echipele care îl dorește, însă pe fir ar fi intrat și PSG, care îi poate satisface orice pretenție financiară "faraonului".
În ciuda acestor zvonuri, se pare că Salah s-a hotărât să continue la Liverpool. Conform Mirror, acesta a revenit la sentimente mai bune față de șefii clubului și nu mai are pretenții finanaciare atât de mari. Egipteanul ar accepta un salariu stagional de "doar" 400.000 de lire pe săptămână.
Salah va pune totuși o condiție pentru a-și pune semnătura pe un nou contract și anume ca noua înțelegeră să fie valabilă pe 4 ani, nu pe 3 cum i s-a propus inițial. Astfel, Salah ar urma să joace la Liverpool până în 2027, când va avea 34 de ani și se va îndrepta spre finalul carierei.
Sursa citată mai notează că Salah a luat această decizie și datorită fanilor lui Liverpool, care îl imploră să continue la echipă. Suporterii "cormoranilor" l-au ovaționat pe egiptean la meciul din weekend-ul trecut cu Watford, încercând să-l ajute să treacă peste marele eșec de a-și duce naționala la Campionatul Mondial. Salah a fost impresionat de atitudinea fanilor și e gata să-i răsplătească în următorii ani cu noi evoluții de vis.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22