Matthijs de Ligt poate fi unul dintre protagoniștii următoarelor ferestre de transferuri. Agentul său, Mino Raiola, a avertizat deja în urmă cu o săptămână că fotbalistul ar putea pleca de la Juventus și recunoaște că fundașul e deja "scos la vânzare" din cauza problemelor financiare ale clubului italian.
Nu este exclusă nici varianta ca fundașul să plece deja din ianuarie. Chelsea și Tottenham sunt cluburile din Premier League dispuse să ofere sume mari în schimbul semnăturii sale. Barcelona s-a interesat deja de cum ar putea să-l aducă pe Camp Nou, dar operațiunea este foarte greu de realizat având în vedere salariul mare pe care fotbalistul îl solicită.
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
ACUM 20 ORE

De Ligt va pleca de la Juventus! Fundașul poate să ajungă în Premier League

De Ligt evoluează la Juventus din iulie 2019, când a fost transferat de la Ajax în schimbul sumei de 85,5 milioane de euro. Olandezul mai are contract cu trupa torineză până iunie 2024, însă e foarte puțin probabil ca această înțelegere să ajungă la final, cu toate ofertele care ar putea apărea în perioada următoare.
Olandezul are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro, dar Juve știe că acest preț este exagerat pentru cotele de piață actuale. În Italia se vorbește deja de o cifră apropiată de 50 de milioane pentru care torinezii sunt dispuși să-l lase să plece, o sumă pe care Barcelona și-ar putea-o permite. Nu este exclusă nici varianta unui schimb. Principala problemă a catalanilor este salariul uriaș al jucătorului. Între timp, Tottenham a dat deja semnale în ultimele zile că este dispusă să-l cumpere. Rămâne de văzut cum va contraataca Chelsea în acest "război", mai ales că va rămâne cel mai probabil fără Antonio Rudiger.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Fotbal
Pierdere uriașă pentru Juventus: Matthijs de Ligt va fi operat la umăr! Cât va lipsi olandezul
11/08/2020 LA 10:48
Fotbal
Matthijs de Ligt: "Nu mă mai simt la fel de invincibil ca la Ajax"
15/10/2019 LA 13:32