Dean Smith a stat doar 8 zile pe margine după ce a fost demis de la Aston Villa. Norwich City l-a anunțat azi oficial noul manager al echipei. Noul staff tehnic preia echipa pe ultimul loc, la 5 puncte distanță de salvarea de la retrogradare.
Primul joc al lui Smith pe banca tehnică va fi împotriva lui Southampton, echipa care l-a învins pe Villa Park în ultima rundă și a contribuit la demiterea lui. Înainte de Aston Villa, antrenorul a mai pregătit echipele Walsall și Brentford.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
"Ultimele sapte zile au fost ca un vârtej, dar sunt foarte încântat să mă întorc și să lucrez pentru Norwich City în Premier League”, a declarat Dean Smith.
"În mod clar, a existat o muncă minunată la acest club în ultimii 4 ani patru ani și jumătate. Acum este treaba mea să continui să îmbunătățesc această muncă, cu scopul final de a supraviețui în Premier League", a mai spus managerul.

Dean Smith vrea să facă de Carrow Road un teren "imposibil" pentru adversari

Dincolo de salvarea de la retrogradare, Dean Smith a susținut că are și un alt obiectiv: "Am crescut într-o perioadă în care Norwich concura în Europa. Îmi amintesc bine acele vremuri și ori de câte ori am vizitat Carrow Road și Norwich am simțit cu adevărat legătura dintre fani, staff și jucători. Împreună, trebuie să facem din Carrow Road un loc foarte greu pentru echipele vizitatoare".
Norwich se află pe ultimul loc în Premier League, cu o victorie din 11 meciuri. Iar Smith a preluat echipa după ce Frank Lampard a declinat oferta în ultima clipă.
Șefii lui Norwich au fost impresionați totuși de viziunea și ideil lui Smith pentru echipă. "Dean are un istoric remarcabil și, de îndată ce a clarificat că este gata să revină direct într-un rol de manager, l-am contactat imediat. El împărtășește aceleași valori și viziune ca și clubul, are un istoric dovedit de a câștiga jocuri în Premier League, precum și de a dezvolta jucători și de a construi o cultură și o mentalitate de câștigători", a declarat directorul sportiv de la Norwich, Stuart Webber.
Programul următoarelor jocuri ale echipei Norwich City:
  • 20 noiembrie: Norwich vs Southampton
  • 27 noiembrie: Norwich vs Wolves
  • 30 noiembrie: Newcastle vs Norwich
  • 5 decembrie: Tottenham vs Norwich
  • 11 decembrie: Norwich vs Manchester United
  • 14 decembrie: Norwich vs Aston Villa
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47