Jadon Sancho a venit pe Old Trafford în vară și a fost privit ca o achiziție foarte valoroasă pentru "diavolii roșii", numai că atacantul în vârstă de 21 de ani nu a reușit să se adapteze până acum. În 13 apariții pentru club, Sancho nu a oferit vreun gol sau o pasă de gol. Acum, fotbalistul adus de la Borussia Dortmund ar putea fi trimis să joace pe o poziție necunoscută lui.
Danny Mills, fost fundaș al lui Leeds și Manchester City, spune că Ole Gunnar Solskjaer e posibil să fi comis o greșeală care i-ar putea aduce demiterea din poziția de antrenor al lui Manchester United, asta pentru că încearcă să-l transforme pe Jadon Sancho într-un fundaș lateral. După doi ani de urmărire, United a reușit să-l aducă pe Sancho pe Old Trafford de la Borussia Dortmund în schimbul a 85 de milioane de euro, însă nu se pot bucura de gloria englezului.
Premier League
Ralf Rangnick nu respinge posibilitatea de a rămâne antrenor la United și din sezonul următor
06/03/2022 LA 09:39

Solskjaer, făcut praf pentru deciziile luate în privința lui Jadon Sancho

Sancho s-a chinuit din greu în ultimele luni să se adapteze la Manchester United, însă e posibil să fie trimis pe teren având un rol total diferit. Fostul fundaș de la Leeds și Man City, Mills, a vorbit pentru Football Insider despre greșeala uriașă pe care o comite Solskjaer în privința lui Jadon Sancho.
"Mult noroc să-l transformi pe Sancho într-un fundaș lateral! Nu a jucat prea mult pentru Anglia la EURO pentru că nu e un jucător pe care să te bazezi că urmărește mingea în acea zonă a terenului și că face faza defensivă. La Borussia Dortmund nu a jucat niciodată acolo. Ai cumpărat un atacant care să-ți creeze ocazii și care să-ți marcheze goluri. Dintr-odată îl aduci în apărare, într-o defensivă incredibil de nesigură. Pe bune? Este o decizie care poate reprezenta demiterea în sine pentru Solskjaer.
Dacă așa stă treaba, hai să-l punem și pe Cristiano Ronaldo în centru la jumătate pentru că e foarte capabil să scoată și de acolo maxim pentru echipă. Cred că Ronaldo poate capta mingea mai bine din centru în acest moment, așa că de ce nu l-ar pune să joace acolo? Este absolut ridicol ce încearcă Solskjaer să facă acum la United!", a spus Mills pentru Football Insider.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Premier League
Ronaldo, OUT de la Manchester United după doar un sezon?! În ce condiții va rămâne pe Old Trafford
09/11/2021 LA 16:50