Jadon Sancho a venit pe Old Trafford în vară și a fost privit ca o achiziție foarte valoroasă pentru "diavolii roșii", numai că atacantul în vârstă de 21 de ani nu a reușit să se adapteze până acum. În 13 apariții pentru club, Sancho nu a oferit vreun gol sau o pasă de gol. Acum, fotbalistul adus de la Borussia Dortmund ar putea fi trimis să joace pe o poziție necunoscută lui.
Danny Mills, fost fundaș al lui Leeds și Manchester City, spune că Ole Gunnar Solskjaer e posibil să fi comis o greșeală care i-ar putea aduce demiterea din poziția de antrenor al lui Manchester United, asta pentru că încearcă să-l transforme pe Jadon Sancho într-un fundaș lateral. După doi ani de urmărire, United a reușit să-l aducă pe Sancho pe Old Trafford de la Borussia Dortmund în schimbul a 85 de milioane de euro, însă nu se pot bucura de gloria englezului.
Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40

Solskjaer, făcut praf pentru deciziile luate în privința lui Jadon Sancho

Sancho s-a chinuit din greu în ultimele luni să se adapteze la Manchester United, însă e posibil să fie trimis pe teren având un rol total diferit. Fostul fundaș de la Leeds și Man City, Mills, a vorbit pentru Football Insider despre greșeala uriașă pe care o comite Solskjaer în privința lui Jadon Sancho.
"Mult noroc să-l transformi pe Sancho într-un fundaș lateral! Nu a jucat prea mult pentru Anglia la EURO pentru că nu e un jucător pe care să te bazezi că urmărește mingea în acea zonă a terenului și că face faza defensivă. La Borussia Dortmund nu a jucat niciodată acolo. Ai cumpărat un atacant care să-ți creeze ocazii și care să-ți marcheze goluri. Dintr-odată îl aduci în apărare, într-o defensivă incredibil de nesigură. Pe bune? Este o decizie care poate reprezenta demiterea în sine pentru Solskjaer.
Dacă așa stă treaba, hai să-l punem și pe Cristiano Ronaldo în centru la jumătate pentru că e foarte capabil să scoată și de acolo maxim pentru echipă. Cred că Ronaldo poate capta mingea mai bine din centru în acest moment, așa că de ce nu l-ar pune să joace acolo? Este absolut ridicol ce încearcă Solskjaer să facă acum la United!", a spus Mills pentru Football Insider.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Ronaldo, OUT de la Manchester United după doar un sezon?! În ce condiții va rămâne pe Old Trafford
09/11/2021 LA 16:50
Premier League
#OleOut Ronaldo, între favoriții caselor de pariuri pentru a-l înlocui pe Solskjaer
07/11/2021 LA 07:03