Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Decizia nu e în mâinile mele!" Ce a spus Mohamed Salah despre viitorul său la Liverpool

Bianca Dumitru

Publicat 11/01/2022 la 14:30 GMT+2

Mohamed Salah, care se află în prezent în Camerun pentru Cupa Africii pe Națiuni, a vorbit despre viitorul său la Liverpool. Egipteanul a dezvăluit și ce își dorește să realizeze de-a lungul carierei sale.

Egypt's captain Mohamed Salah speaks

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2023, fiind de câteva luni în negocieri cu șefii de pe Anfield pentru prelungirea înțelegerii. Aflat în Camerun pentru meciurile de la Cupa Africii pe Națiuni, fotbalistul egiptean a oferit un interviu pentru publicația GQ în care a vorbit despre viitorul său la Liverpool și despre ce își dorește să realizeze de-a lungul carierei sale.
Salah a dezvăluit că el își dorește să rămână la Liverpool și a insistat că nu cere "lucruri nebunești" pentru a semna prelungirea contractuală. Fotbalistul, care a impresionat pe toată lumea în acest sezon, a spus că viitorul său pe Anfield este în mâinile celor de la club.
"Vreau să rămân, dar nu este în mâinile mele. Este în mâinile lor. Ei știu ce vreau. Nu cer lucruri nebunești. Chestia este că atunci când ceri ceva și ți se dă acel ceva, ei îți arată că apreciază ceea ce ai făcut pentru club.
Sunt aici cinci ani deja. Cunosc foarte bine clubul. Îi iubesc pe fani, iar ei mă iubesc pe mine. Dar totul este în mâinile celor din administrație, cărora li s-a spus ceea ce vreau", a declarat Mohamed Salah.
Fotbalistul, care este golgheterul Premier League în acest sezon, cu 16 goluri și 9 assist-uri, a comentat și faptul că a fost în top 10 la Balonul de Aur în 2021. Egipteanul a menționat că își dorește să fie cel mai bun din lume și a punctat că acest lucru nu va fi influențat de obținerea unui trofeu acordat de France Football.
"Vreau să fiu cel mai bun jucător din lume. Dar voi avea o viață bună chiar dacă nu voi câștiga vreodată Balonul de Aur. Uneori simt că este vorba doar despre politică", a spus fotbalistul lui Liverpool.
Citește și:

Ce i-au promis lui Salah șefii lui Liverpool

Mohamed Salah e aproape să își prelungească înțelegerea cu Liverpool, dar egipteanul a pus o condiție, dincolo de suma de bani negociată: Liverpool să fie mai activă pe piața transferurilor. Egipteanul vrea întăriri, pentru a avea garanții că trupa de pe Anfield se va bate cu șanse reale pe termen mediu la campionat și Liga Campionilor.
Și, potrivit Sky Sports, conducerea i-a promis că lucrurile se vor schimba în vară, după ce în ultima perioadă de mercato Klopp a fost extrem de "tăcut", aducându-l doar pe Konate. Conform sursei citate, oficialii de pe Anfield i-au promis lui Mo că încearcă transferul lui Haaland, un fotbalist extrem de tânăr, care e o adevărată mașinărie de goluri.
Cu Salah și Mane în benzi și cu Haaland vârf de careu, Liverpool ar avea probabil cea mai bună ofensivă din lume. În plus, pe bancă ar exista două variante excelente - Jota și Firmino -, astfel că, independent de accidentări, "cormoranii" vor fi greu de oprit.
Din iunie 2022, în contractul lui Haaland cu Dortmund apare o clauză potrivit căreia se poate transfera la alt club pentru "doar" 75 de milioane de euro, o sumă mică dacă e să o comparăm cu recompensa primită de clubul care va câștiga licitația. Pe urmele norvegianului se află, însă, în acest moment și Real Madrid, Barcelona sau PSG, care va face totul pentru a-l semna în eventualitatea în care Mbappe va pleca la Real Madrid, cum se presupune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo