Mohamed Salah este cel mai important jucător de la Liverpool, iar prelungirea contratului său, scadent peste 20 de luni, este principala prioritate a conducerii de pe Anfield. Egipteanul își dorește să continue, dar acum mingea este în terenul proprietarului american al echipei. Salah a venit în 2017 de la Roma și a ajutat pe Liverpool să câștige Champions League și pe Klopp să readucă trofeul de campioană a Angliei după 30 de ani pe Anfield.
Fanii sunt convinși că Salah merită cel mai mare salariu din istoria clubului, iar egipteanul știe exact ce vrea în acest acest moment.
"Dacă mă întrebați pe mine, eu aș fi foarte încântat să-mi închei cariera la Liverpool. Nu pot să spun mai mult pentru că nu depinde de mine, în acest moment. Prelungirea contractului depinde doar de ce vrea clubul" a spus Salah pentru SkySports.
Fotbal
Cum arată cotele pentru gala FIFA Best, după ce Messi l-a învins cu scandal, pe Lewandowski
ACUM 13 ORE

Salah face anul vieții în tricoul lui Liverpool

2021 a fost un an excelent pentru Salah la Liverpool. Deși echipa a avut mari probleme în a doua parte a sezonului precedent, Salah a continuat să marcheze și a ajutat echipa să prindă, în extremis, un loc în Champions League. Egipteanul a pierdut cursa pentru titlul de golgheter al Premier League, în favoarea lui Harry Kane, chiar în ultima etapă. Salah a avut un debut de sezon fulminant, iar reușite sale au fost foarte spectaculoase.

Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două meciuri de Premier League

Jurgen Klopp e convins că Salah merită Balonul de Aur, deși Liverpool și naționala Egiptului nu l-au ajutat cu trofee în acest an.
"Nu știu cum ar fi să joc împotriva lui Liverpool și nu vrea să mă gândesc la asta. Ar fi o zi tristă pentru mine" a spus Salah, care a marcat 12 goluri în primele 11 meciuri din acest sezon. De asemenea, egipteanul este fotbalist lui Liverpool care a ajuns cel mai repede la 100 de goluri în Premier League. Duminică de la ora 18.30, Liverpool merge pe Old Trafford pentru derbyul cu Manchester United. Partida va fi transmisă în direct și exclusiv pentru România pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
ACUM 13 ORE
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 14 ORE