Memphis Depay a ajuns în această vară la FC Barcelona din postura de jucător liber de contract, mutare considerată o adevărată lovitură dată de clubul catalan. În ultimele 4 sezoane, olandezul a impresionat la Olympique Lyon, deși mutarea sa la formația din Ligue 1 în 2017 a fost considerată un regres.
Pe undeva era normal să fie așa, pentru că Depay a fost 2 ani jucătorul lui Manchester United, care l-a cumpărat de la PSV Eindhoven pentru 34 de milioane de €. Din păcate pentru el, atacantul nu s-a adaptat foarte bine în Premeir League și a jucat destul de puțin, indiferent dacă antrenor pe Old Trafford a fost Louis Van Gaal ori Jose Mourinho.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 11 ORE

Depay: "Mourinho nu mi-a dat niciodată vreo șansă"

Depay nu a uitat perioada petrecută la United sub conducerea lui Mourinho, în care a jucat doar 8 partide (4 în Premier League). Olandezul nu s-a ferit să-l acuze pe "The Special One" de faptul că a jucat atât de puțin și în cele din urmă a fost nevoit să plece.
"În primul sezon la United, am pierdut un pic de încredere și am pierdut încrederea lui Van Gaal și a personalului său. Mi-a fost greu. În sezonul următor am simțit că am mai multă experiență, dar au schimbat antrenorul. A venit Jose Mourinho. M-am luptat să îmi fac loc în echipă, dar cred că ideea de a-mi oferi o șansă nu a fost niciodată în calculele lui. Nu mi-a dat niciodată vreo șansă. Niciodată. Am fost în biroul lui, dar asta nu a schimbat nimic. A fost o perioadă foarte dificilă, am simțit că mă antrenez bine.
Nici ceilalți jucători nu înțelegeau ce se întâmplă cu mine. Pogba și Zlatan m-auîntrebat de ce nu joc niciodată. Pentru mine asta a fost confirmarea că nu am nicio șansă. Și mi-am dat seama că nu vreau să fiu la club mare fără să joc.
Mi-am dat seama că trebuie să o iau de la capăt și să le arăt tuturor că aș putea fi unul dintre cei mai buni. Am avut un contract lung, de cinci ani, și un salariu bun, dar nu m-am simțit confortabil. Așa că am plecat și a fost cea mai bună decizie pe care aș fi putut-o lua", a declarat Depay într-un interviu pentru El Periodico, citat de Daily Mail.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
ACUM 13 ORE
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM 16 ORE