Liverpool este cea mai nouă echipă din Premier League care se confruntă cu un focar de infecție cu coronavirus. Jurgen Klopp a dezvăluit vineri căalți trei membri ai echipei sale au fost testați pozitiv.
Vestea a fost dată cu 48 de ore înainte ca The Reds să evolueze pe Stamford Bridge, în marele derby cu Chelsea, din cadrul etapei a 21-a în Premier League.
Premier League
Liverpool se pregătește de sărbătoare! Clubul a anunțat deja când va avea loc parada
ACUM 3 ORE
Recent, gruparea de Anfield a rămas fără Virgil van Dijk, Fabinho, Curtis Jones și Thiago Alcantara din cauza infectărilor. Între timp, primii doi au revenit în echipă și au evoluat miercuri, la Leicester, unde Liverpool a fost înfrântă cu 1-0.

Liverpool nu a cerut încă amânarea derby-ului cu Chelsea

"Avem trei cazuri noi de Covid în echipă și mai multe în staff-ul tehnic. Nu pot să spun cine a fost testat pozitiv pentru că mai trebuie să facem un PCR, dar veți vedea mâine pe foaia echipei, va fi clar", a declarat Jurgen Klopp.
Întrebat dacă Liverpool a cerut Premier League să amâne meciul cu Chelsea, managerul german a spus: "Nu încă. Nu am avut niciodată un astfel de focar adecvat încă, dar sunt din ce în ce mai multe cazuri, cu fiecare zi care trece mai există unul. Ne simțim ca la loterie dimineața, când aștepți rezultatele. În acest moment nu am cerut amânarea jocului, dar nu suntem siguri cum va arăta situația în câteva ore."
Liverpool nu se poate baza sigur pe Thiago și Andy Robertson, ultimul fiind suspendat. Și Chelsea are o serie de probleme de lot. În primul rând, Tuchel nu se poate baza pe fundașii laterali Reece James și Ben Chilwell. Ultimul are sezon încheiat. Thiago Silva, Andreas Christensen și Ruben Loftus-Cheek sunt incerți, în timp ce Timo Werner încă nu și-a revenit după ce s-a infectat cu coronavirus.
Din etapa a 21-a au fost deja amânate două partide, Leicester – Norwich și Southampton – Newcastle.
Meciuri amânate din cauza COVID-19, în Premier League
  • Etapa 21: Leicester – Norwich, Southampton - Newcastle
  • Etapa 20: Leeds - Villa, Arsenal - Wolves, Everton - Newcastle
  • Etapa 19: Burnley - Everton, Liverpool - Leeds, Wolves - Watford
  • Etapa 18: Aston Villa - Burnley, Southampton - Brentford, Watford - Palace, West Ham - Norwich, United - Brighton
  • Etapa 17: Brentford - United, Burnley - Watford, Leicester - Spurs
  • Etapa 16: Brighton - Spurs
Premier League
Jurgen Klopp semnează prelungirea pe doi ani cu o armă secretă
ACUM 7 ORE
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 7 ORE