Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezbatere aprinsă în Anglia, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost titularizat în meciul cu Chelsea

Alex Masgras

Publicat 29/11/2021 la 12:50 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă pentru începutul partidei dintre Chelsea și Manchester United, portughezul intrând abia în minutul 64, fără să aibă realizări notabile.

Cristiano Ronaldo of Man Utd scotches his head ahead of the Premier League match between Chelsea and Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Chelsea și Manchester United au remizat în derby-ul etapei cu numărul 13 din Premier League, dar marea surpriză din partida de ieri a fost netitularizarea lui Cristiano Ronaldo în partida de pe Stamford Bridge. Manchester United trece printr-o perioadă extrem de dificilă, iar Ronaldo a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai "diavolilor", golurile sale fiind decisive, mai ales în partidele din Champions League.
Ținând cont de problemele din ultimele luni, dar și de faptul că United întâlnea liderul din Premier League și una dintre cele mai în formă echipe ale Europei, faptul că Ronaldo a fost lăsat pe bancă până în minutul 64 a ridicat multe semne de întrebare printre fanii echipei din Manchester.
Cristiano Ronaldo a intrat în minutul 64 al partidei de pe Stamford Bridge dintre Chelsea și Manchester United
Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Roy Keane, fostul mare jucător al lui United, care nu a putut înțelege decizia lui Michael Carrick de a îl lăsa pe bancă pe portughez, în timp ce Jamie Carragher, fostul mare fundaș al lui Liverpool, crede că portughezul nu mai este jucătorul din trecut și că nu ar trebui să se facă un subiect din asta.
Cu toate acestea, Ronaldo nu a avut realizări notabile în cele 26 de minute în care a jucat, care a și luat un cartonaș galben. De asemenea, atitudinea sa de la finalul partidei poate da de înțeles că a fost nemulțumit atât cu rezultatul obținut, dar și cu faptul că a intrat târziu pe teren, acesta îndreptându-se direct către vestiare, imediat cum arbitrul a fluierat finalul partidei.

Roy Keane și Jamie Carragher, dezbatere aprinsă în legătură cu netitularizarea lui Ronaldo

Jamie Carragher, fostul mare jucător al celor de la Liverpool, a comentat netitularizarea portughezului, dar nu crede că ar trebui să se facă un subiect din asta, în condițiile în care Ronaldo nu mai este jucătorul din trecut:
"Ronaldo nu mai este același jucători. Evident, își face treaba și marchează, dar nu cred că ar trebui să se facă un subiect de fiecare dată când Ronaldo nu este titular sau este schimbat", a spus Carragher la Sky Sports.
Jamie Carragher File Photo
Roy Keane, prezent și el în studio, nu a fost de acord cu Carragher: "Nu în fiecare meci, Jamie, dar aceasta este Chelsea. Este un meci mare pentru Manchester United. Pot să trec peste unele meciuri din Champions League când crezi că te poți descurca și fără el.
Dar Ronaldo este un jucător care a câștigat totul în acest sport. A revenit la United pentru ridica clubui, e normal să vrea să joace în aceste meciuri", a spus Keane.
Ce l-a deranjat și mai mult pe irlandez a fost remarca lui Carragher, care a spus că "acest lucru este valabil pentru toți jucătorii", iar Keane a răspuns:
Roy Keane
"Nu toți jucătorii sunt de clasă mondială. Ronaldo nu o să rezolve toate problemele lui United, dar nu poți să îl aduci înapoi la echipă și să îl lași pe bancă. Bineînțeles, nu vorbim de toate meciurile, dar este vorba de Chelsea, unde poți pleca pe contraatac și poți trimite câteva mingi în careu", a continuat Keane.
"De ce l-a adus Manchester United pe Cristiano Ronaldo? Ca să nu se ducă la Manchester City. Nu aveau deloc în plan o revenire a lui Ronaldo", a fost întrebarea lui Carragher, la care Keane a răspuns: "Era clar că o să joace. Nu ar fi revenit la United doar ca să îl oprească să se ducă la City și apoi să îl țină pe bancă. Cifrele lui de când a revenit la United sunt bune. Despre ce o vorba în acest sport? Despre goluri", a mai spus Roy Keane.
Credeți că a procedat corect Carrick sau Ronaldo trebuia titularizat pe Stamford Bridge?
Pentru Manchester United urmează o nouă partidă dificilă. "Diavolii roșii" vor primi joi seară vizita lui Arsenal. Echipa lui Mikel Arteta se află pe 5 în Premier League, cu 23 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, West Ham. De asemenea, Arsenal are o singură înfrângere în ultimele 10 partide din Premier League, cea din urmă cu două etape de pe Anfield.
Manchester United-Arsenal se joacă joi seară de la 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo