În 2012, Chelsea a avut un parcurs fantastic în Champions League și a câștigat marele trofeu. Finala s-a jucat împotriva celor de la Bayern Munchen, chiar pe Allianz Arena, și puțini le dădeau șanse londonezilor.
Scorul din timpul regulamentar a fost 1-1, Muller și Drogba au fost marcatorii. Trofeul s-a decis la loviturile de departajare, unde Chelsea s-a impus.

Povestea lui David Luiz, înainte de finala Bayern - Chelsea

Fotbal
Cum s-a votat în fiecare țară la Balonul de Aur. Olandezii s-au răzbunat pe Messi
ACUM 4 ORE
David Luiz nu se afla în cea mai bună formă în acel moment, fiind accidentat, dar a strâns din dinți și a forțat. David Luiz nu evoluase destul de multe partide din cauza acelei accidentări.
În cadrul unui interviu acordat pentru Daily Mail, fundașul brazilian a dezvăluit un moment petrecut chiar înaintea partidei, între el și patronul celor de la Chelsea – Roman Abramovici.
"Poate că era mai bine să nu joc, dar anumiţi oameni deosebiţi m-au încurajat să fac acest pas, să joc, chiar dacă nu eram într-o formă bună. Roman Abramovici a vorbit cu mine în ziua meciului şi m-a întrebat cum îmi este piciorul. I-am spus că nu contează, că joc cu capul şi cu inima. Apoi mi-a spus: 'Pleacă, nu vreau să-ţi mai văd faţa, sunt atât de emoţionat'. I-am răspuns să stea linştit, că o să câştigăm", a declarat Luiz într-un interviu pentru DailyMail.
Premier League
Ralf Rangnick a recunoscut că putea ajunge anul trecut în Premier League! Ce mare club l-a dorit
ACUM O ZI
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
ACUM O ZI