În 2012, Chelsea a avut un parcurs fantastic în Champions League și a câștigat marele trofeu. Finala s-a jucat împotriva celor de la Bayern Munchen, chiar pe Allianz Arena, și puțini le dădeau șanse londonezilor.
Scorul din timpul regulamentar a fost 1-1, Muller și Drogba au fost marcatorii. Trofeul s-a decis la loviturile de departajare, unde Chelsea s-a impus.

Povestea lui David Luiz, înainte de finala Bayern - Chelsea

Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
IERI LA 16:36
David Luiz nu se afla în cea mai bună formă în acel moment, fiind accidentat, dar a strâns din dinți și a forțat. David Luiz nu evoluase destul de multe partide din cauza acelei accidentări.
În cadrul unui interviu acordat pentru Daily Mail, fundașul brazilian a dezvăluit un moment petrecut chiar înaintea partidei, între el și patronul celor de la Chelsea – Roman Abramovici.
"Poate că era mai bine să nu joc, dar anumiţi oameni deosebiţi m-au încurajat să fac acest pas, să joc, chiar dacă nu eram într-o formă bună. Roman Abramovici a vorbit cu mine în ziua meciului şi m-a întrebat cum îmi este piciorul. I-am spus că nu contează, că joc cu capul şi cu inima. Apoi mi-a spus: 'Pleacă, nu vreau să-ţi mai văd faţa, sunt atât de emoţionat'. I-am răspuns să stea linştit, că o să câştigăm", a declarat Luiz într-un interviu pentru DailyMail.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27