În ultima perioadă, Harry Kane s-a aflat în centrul atenției, după ce s-a întors mai târziu din vacanță. De asemenea, s-a vorbit foarte mult și despre transferul său la Manchester City, echipă la care Kane vrea să ajungă în această vară. Potrivit lui Kane, acesta a avut o înțelegere cu Daniel Levy, președintele clubului, înțelegere care nu mai este respectată în acest moment, cei doi nefiind în cele mai bune relații în acest moment.
Dimitar Berbatov, fostul atacant al celor de la Tottenham Hotspur, a vorbit despre situația în care se află vârful englez și îi înțelege frustrarea lui Kane. În anul 2008, fostul jucător de la Spurs a ajuns la Manchester United, după ce a forțat transferul în ultima zi de mercato. La fel ca acum, Daniel Levy a încercat să se opună transferului lui Berbatov. "Dacă au avut o discuție la finalul sezonului trecut și au încheiat un acord între gentlemeni care a fost încălcat, atunci nu e o situație grozavă și nu mă miră faptul că Harry Kane este frustrat. Același lucru s-a întâmplat și cu mine și tot ce pot să spun e că ar fi trebuit să se aștepte la așa ceva. Kane și oamenii lui nu ar fi trebuit să fie atât de naivi pentru că fotbalul este un business până la urmă", a spus Berbatov, potrivit Daily Mail.

Tottenham a învins-o pe Manchester City în prima etapă a noului sezon de Premier League

Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 15 MINUTE
Noul sezon de Premier League a debutat cu un derby. Ultimul meci al primei etape s-a disputat între Tottenham și Manchester City, câștigat de trupa lui Nuno Espirito Santo cu scorul de 1-0. După victoria în fața campioanei din sezonul trecut, fanii lui Tottenham din tribune l-au ironizat pe Kane. Vârful englez nu a jucat în partida din weekend.

Premier League | Rezumatul meciului Tottenham – Manchester City 1-0. Son, eroul lui Spurs

De asemenea, Harry Kane a revenit la antrenamentele lui Spurs, dar nu a făcut deplasarea în Portugalia pentru meciul tur pe care Tottenham îl va disputa pe terenul celor de la Pacos Ferreira din playoff-ul Conference League. Kane a rămas la Londra pentru a se pregăti în continuare, acesta nefiind în cea mai bună formă după revenirea din vacanță.
Premier League revine în acest weekend la Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 12 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 13 ORE