Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Doi jucători de la Tottenham au fost testați pozitiv înaintea partidei cu Newcastle

Alex Masgras

Publicat 16/10/2021 la 13:02 GMT+3

Doi jucători de la Tottenham au fost testați pozitiv cu COVID-19, după testele efectuate înaintea partidei de mâine pe care Spurs o va disputa pe terenul lui Newcastle.

Nuno Espirito Santo se află într-o situație dificilă la Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Probleme de lot pentru Nuno Espirito Santo înaintea deplasării de pe terenul lui Newcastle. În urma testelor efectuate înaintea partidei de mâine, doi jucători din lotul lui Spurs au fost depistați pozitiv. Cei doi vor intra în izolare pentru următoarele 10 zile și vor rata meciurile cu Newcastle și West Ham din campionat, dar și partida din Conference League contra lui Vitesse.
De asemenea, ceilalți jucători de la Tottenham nu sunt nevoiți să intre în izolare, chiar dacă cei doi jucători pozitivi au participat la antrenamentul de joi, potrivit Sky Sports.
Newcastle - Tottenham, etapa 8

Nuno Espirito Santo, probleme de lot înaintea partidei cu Newcastle

La conferința de presă de vineri, antrenorul celor de la Tottenham, Nuno Espirito Santo, a vorbit despre probleme de lot cu care se confruntă echipa sa. Pe lângă cei doi jucători care s-au infectat cu COVID-19, portughezul nu știe dacă se va putea folosi de jucătorii sud-americani care au fost la echipele naționale. În momentul în care Nuno a susținut conferința de presă vineri, Romero, Lo Celso, Sanchez și Emerson Royal nu reveniseră încă de la echipele lor naționale, aceștia fiind așteptați să se alăture echipei în cursul zilei de astăzi.
"După pauzele internaționale mereu sunt probleme. Avem probleme, dar nu vreau să vorbesc despre ele înainte de meci. Avem rapoarte că jucătorii de la echipele naționale au terminat meciurile cu bine. Unii dintre ei au jucat 90 de minute, nu este și cazul lui Davinson Sanchez. Dar așteptăm să ni se alăture sâmbătă și vom vedea mai multe atunci", a declarat Nuno Espirito Santo.
După un început foarte bun de sezon pentru Tottenham, a urmat o lună septembrie fără victorie în Premier League. Băieții lui Nuno Espirito Santo au obținut primele trei puncte după mai bine de o lună, în partida de pe teren propriu contra celor de la Aston Villa, chiar înainte de pauza internațională.
Mâine după-amiază, Tottenham se va deplasa pe terenul celei mai discutate echipe din ultimele zile din Anglia, Newcastle. Aceasta este prima partidă pentru Newcastle de la schimbarea patronatului. Newcastle – Tottenham va fi duminică de la 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo