Naby Keita este unul dintre jucătorii lui Liverpool care nu va onora convocarea la echipa națională în această pauză internațională. Mijlocașul "cormoranilor" a fost titular în victoria lui Liverpool cu 1-0 din sfertul de finală al Cupei Angliei cu Nottingham Forrest, dar a ieșit accidentat, fiind înlocuit la pauză de Thiago. Federația din Guineea a anunțat că Naby Keita va rata meciurile amicale cu Africa de Sud și Zambia de la finalul acestei luni din cauza unei probleme la genunchi.
Nici Trent Alexander-Arnold nu va ajunge la echipa națională a Angliei pentru meciurile cu Elveția și Coasta de Fildeș. Fundașul dreapta englez a ratat și partida din Cupa Angliei de la Nottingham din cauza unei probleme la coapsă. Potrivit lui Jurgen Klopp, Trent va fi indisponibil câteva săptămâni.
Citește și:
Premier League
Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat
ACUM 4 ORE

Jurgen Klopp are emoții înaintea unui program extrem de încărcat

După pauza internațională, Liverpool va avea parte de o adevărată serie de foc, meciurile din sferturile UEFA Champions League împotriva celor de la Benfica, semifinala cu Manchester City din FA Cup, dar și restul partidelor din Premier League, printre care și duelul cu echipa lui Pep Guardiola de pe 10 aprilie, partidă care poate decide în mare măsură lupta la titlu.
Pe lângă Naby Keita și Trent Alexander-Arnold, Liverpool are emoții și cu Mohamed Salah. Egipteanul a ratat ultimele două partide ale echipei, după ce s-a accidentat în partida cu Brighton. Cu toate acestea, el va fi recuperat până pe 29 martie, atunci când Senegal și Egipt dispută barajul ce calificare la Cupa Mondială.
O agravare a situației lui Salah ar fi o adevărată lovitură pentru Jurgen Klopp. Liverpool se află în acest moment pe locul al doilea, cu 69 de puncte, la un singur punct distanță de liderul Manchester City. Pe 10 aprilie, pe Etihad Stadium, va avea loc partida care poate decide în mare măsură lupta la titlu din Anglia, iar Jurgen Klopp speră să aibă la dispoziție cea mai bună echipă.
Lista meciurilor pe care Liverpool le va disputa într-un interval de 22 de zile
  • 2 aprilie - Watford (acasă) Premier League
  • 5 aprilie - Benfica (deplasare) prima manșă a Ligii Campionilor
  • 10 aprilie - Man City (d) Premier League
  • 13 aprilie - Benfica (a) Liga Campionilor manșa secundă
  • 16/17 aprilie - Man City (Wembley), semifinala FA Cup
  • 19 aprilie - Man United (a) Premier League
  • 24 aprilie - Everton (a) Premier League
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM 6 ORE
Premier League
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător din Premier League
ACUM 7 ORE