Bukayo Saka a fost unul dintre fotbaliștii care au atras atenția în această vară la Euro 2020, unde a ajuns până în finală cu echipa națională a Angliei. Jucătorul în vârstă de 20 de ani este și unul dintre oamenii de bază de la Arsenal, Mikel Arteta folosindu-l în toate cele 5 meciuri disputate până acum în Premier League.
În urma evoluțiilor bune, Saka a ajuns în atenția celor de la Juventus și Atletico Madrid, care sunt așteptate să înceapă negocierile înainte de următoarea perioadă de mercato.
Oficialii lui Arsenal sunt reticenți în a-i da drumul lui Bukayo Saka, mijlocaș care mai are contract cu 'tunarii' până în vara anului 2024. Potrivit CalcioMercato, conștienți de interesul tot mai mare pe care îl suscită fotbalistul de 20 de ani, englezii i-au stabilit un preț minim de 50 de milioane de euro.
Premier League
Arsenal a pus ochii pe o vedetă de la Juve. Afacerea pregătită de Arteta pentru a întări mijlocul
ACUM 15 ORE

"Sunt foarte mulțumit de Saka"

Saka s-a remarcat drept unul dintre starurile lui Arsenal odată cu sosirea lui Mikel Arteta pe banca tehnică, în decembrie 2019. Antrenorul este mulțumit de prestațiile fotbalistului său, căruia i-a dat minute în fiecare meci din acest sezon de Premier League. Arteta a declarat, însă, recent că tânărul mai are de lucru pentru a putea să-și gestioneze unele dificultăți pe care le-a observat în jocul său, mai ales spre finalul partidelor.
"El nu a avut prea multă pregătire fizică. Cred că mai sunt lucruri de îmbunătățit acolo, dar el muncește din greu. Este unul dintre jucătorii care s-au chinuit în ultimele minute. Dar este minunat că poate să treacă peste asta și să gestioneze aceste dificultăți din timpul jocurilor în care ceva nu merge cu adevărat pentru el.
Asta face parte din fotbal. A avut momente în care a fost genial și apoi s-a chinuit puțin și apoi a fost din nou genial. Asta este mai bine decât a fi strălucit și apoi a te chinui încontinuu. Deci face parte din dezvoltarea lui și sunt foarte mulțumit de el", a spus Mikel Arteta la finalul partidei cu Burnley din a cincea etapă a Premier League.
Pentru Arsenal urmează miercuri, în 16-imile EFL Cup, meciul cu AFC Wimbledon, programat de la ora 21:45.
Premier League
Arteta, discurs de mare antrenor, după succesul lui Arsenal cu Spurs!Ce a spus despre lupta la titlu
01/10/2022 LA 15:37
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
28/09/2022 LA 09:24