Potrivit unei informații apărute în presa din Marea Britanie, Chelsea a pus ochii pe Lorenso Insigne, atacantul lui Napoli. Insigne a jucat pentru Italia în această vară la Campionatul European, iar Tuchel își dorește să-l aducă în Premier League. Fotbalistul a respins prelungirea contractului în Serie A și va fi disponibil gratuit în luna iunie a anului viitor.
Thomas Tuchel nu este dornic doar de aducerea de jucători. Germanul vrea să scape și de 2 dintre vedetele din lot. Daily Mail scrie că Timo Werner și Hakim Ziyech vor pleca cel mai probabil de pe Stamford Bridge vara viitoare, atunci când ar urma să vină în schimb Lorenzo Insigne.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04

Lorenzo Insigne, ținta lui Thomas Tuchel la Chelsea

Insigne, care a jucat vara aceasta la EURO pentru naționala care avea să devină campioană, Italia, și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Napoli, părăsind clubul doar pentru scurte perioade în care a fost împrumutat. În acest moment, ajuns la 30 de ani, Insigne își dorește se pare o nouă aventură în fotbal, asta pentru că a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Napoli.
În cazul în care Napoli nu-l va face să se răzgândească, el va fi liber de contract în luna iunie a anului viitor, deci disponibil pentru orice club interesat. Chelsea caută să profite de pe urma acestei situații, cu Thomas Tuchel insistând ca atacantul să fie contactat și ofertat, potrivit Fichajes.com.
Antrenorul Thomas Tuchel a făcut minuni la Chelsea de când a preluat echipa de la Frank Lampard în ianuarie anul trecut, dar în ciuda unei veri aglomerate pe piața transferurilor, cu aducerea lui Lukaku pe Stamford Bridge, germanul nu este încă pe deplin mulțumit de lotul pe care-l are. Timo Werner este pe picior de plecare, în timp ce Hakim Ziyech s-a străduit să se adapteze de când a venit de la Ajax, dar nu a reușit să confirme la nivelul la care era așteptat, motiv pentru care e și el pe lista cu posibile plecări.
Cotat la 48 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Lorenzo Insigne a mai fost asociat cu Chelsea și în 2017. O posibilă mutare era discutată și în urmă cu 4 ani, dar acum pare să aibă mai multe șanse de reușită. Chelsea o întâlnete azi pe Southampton în etapa cu numărul 7, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 17.00.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Un fost antrenor din Premier League le-a închis ușa celor de la Aston Villa! Dezvăluirea englezilor
21/10/2022 LA 09:32
Premier League
Graham Potter a început "curățenia" la Chelsea! Primul jucător de care vrea să scape
14/10/2022 LA 06:42