Steven Gerrard a devenit în noiembrie antrenorul lui Aston Villa, iar la începutul acestui an l-a transferat pe Philippe Coutinho, în încercarea de a-și întări echipa. Tehnicianul vrea să mai aducă și alți fotbaliști importanți în următoarea perioadă de mercato.
Potrivit publicației Foot Mercato, Gerrard îl vrea în Premier League pe Luis Suarez, cu care a fost coechipier la Liverpool în perioada 2011-2014.
Uruguayanul este foarte aproape de a o părăsi pe Atletico Madrid după doar două sezoane. Contractul atacantului cu campioana en-titre din La Liga va expira pe 30 iunie, iar conducerea clubului nu a venit până acum cu o propunere de prelungire a înțelegerii.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Dacă va rămâne liber de contract, fotbalistul de 35 de ani va putea semna cu orice club la care este dorit. Cei de la Aston Villa sunt cu ochii pe Suarez de mai multe săptămâni și au încredere că ar putea să-l transfere, bazându-se pe relația bună pe care Gerrard o are cu fostul său coleg de pe Anfield.
Citește și:

Ajax și Inter, pe urmele lui Luis Suarez

Dacă Atletico Madrid pare să nu își dorească prelungirea contractului cu Luis Suarez, atacantul uruguayan are oferte din mai multe țări. Sky Italia și Marca au anunțat că Ajax, fosta echipă a lui Suarez, s-a interesat de atacantul lui Atletico, dar și câteva echipe din Brazilia. De asemenea, Inter este o altă echipă care ar fi interesată de serviciile uruguayanului.
Spaniolii de la Marca mai scriu și despre posibilitatea ca Luis Suarez să rămână în La Liga, idee care este pe placul atacantului. Sevilla, dar și alte echipe cu pretenții mai scăzute din prima ligă spaniolă, sunt atente la situația lui Suarez de la Madrid.
În sezonul trecut, când Atletico Madrid a cucerit titlul în La Liga, Luis Suarez a contribuit cu 21 de goluri, fiind unul dintre cei mai importanți oameni din echipa lui Diego Simeone. În 26 de partide în actualul sezon de La Liga, Suarez a marcat 9 goluri și a oferit două pase de gol.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337833.jpg
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01