Cotat la 50 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, mijlocașul Kalvin Phillips a trecut prin academia de tineret a celor de la Leeds United, dar Man City este gata acum să plătească de la 50 de milioane de euro până la 58 de milioane de euro pentru internaționalul englez.
Publicația The Athletic scrie că Manchester City a ajuns deja la un acord cu jucătorul, dar și cu Leeds pentru a-l transfera pe mijlocașul Kalvin Phillips. Internaționalul englez în vârstă de 26 de ani este acum foarte aproape să părăsească clubul copilăriei sale, acolo unde a trecut prin academie și a prosperat sub îndrumarea fostului antrenor, Marcleo Bielsa.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
CITEȘTE ȘI:

Manchester City negociază transferul lui Kalvin Phillips de la Leeds

Tranzacția nu a fost încă finalizată în mod oficial, deoarece Phillips mai trebuie să ajungă la un acord asupra condițiilor personale și să treacă vizita medicală. Sky Sports scrie că Phillips le-a transmis oficialilor de la Leeds că singurul club la care ar pleca este Manchester City și tocmai de aceea a refuzat să poarte discuții cu alte cluburi. Jucătorul în vârstă de 26 de ani va încerca să umple golul lăsat de Fernandinho la City, care a dezvăluit că va părăsi clubul în această vară, după nouă ani petrecuți la club.
Mijlocașul de la Leeds United a avut o evoluție remarcabilă la Euro 2020, în urma căreia a câștigat recunoașterea pe scena mondială. El a jucat un rol cheie în drumul Angliei către finală, la mijlocul terenului, alături de Declan Rice. Se spune că Pep Guardiola este un mare fan al mijlocașului central de la Leeds și îl vede ca un jucător foarte bun pentru echipă. În sezonul recent încheiat, Kalvin Phillips a jucat în 23 de meciuri oficiale, a dat un gol și o pasă decisivă. La naționala Angliei, Phillips are 23 de selecții.
Premier League
Aston Villa, dispusă să pună pe masă o ofertă uriașă pentru Kalvin Phillips! Suma record pregătită
04/04/2022 LA 10:04
Premier League
Arsenal, meci magic cu Leicester, Jesus a fost de neoprit. City, succes facil cu Bournemouth
13/08/2022 LA 15:54