Venirea lui Haaland va produce schimbări masive în compartimentul ofensiv al celor de la Manchester City. Gabriel Jesus va fi prima "victimă", brazilianul ajungând deja la un acord de principiul cu Arsenal, iar mutarea sa pe Emirates este doar o chestiune de timp.
Presa engleză scrie că există și alți jucători care vor pleca de la City în această vară, iar printre ei se numără și Raheem Sterling. Atacantul de bandă a avut un sezon destul de bun, marcând 17 goluri și oferind 8 pase decisive în toate competițiile, dar acesta ar prefera să încerce o nouă aventură.
Conform Daily Mail, Sterling nu a demarat discuțiile cu oficialii actualului club pentru o prelungire a contractului scandent în 2023. Acesta este dispus să se așeze la masa tratativelor abia după meciurile Angliei din Liga Națiunilor din iunie, dar până atunci plecarea sa ar putea fi deja decisă.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Citește și:

Sterling, dorit de Arsenal și Tottenham

Sursa citată menționează că Arsenal și Tottenham sunt în așteptare și gata să-i facă oferte consistente lui Sterling. Mikel Arteta îl cunoaște foarte bine din perioada în care i-a fost secund lui Guardiola, iar relația dintre cei doi este una apropiată. De asemenea, Sterling ar agrea să lucreze și cu Antonio Conte, deoarece stilul italianului i se potrivește mai bine.
Sterling a declarat în urmă cu câteva luni că și-ar dori să joace și în afara Angliei până la finalul carierei și a fost legat mult timp de un transfer la Barcelona. Catalanii au renunțat între timp la idee, considerând că englezul este un jucător prea scump din punct de vedere al salariului pe care îl solicită.
AC Milan ar fi și ea interesată, iar odată cu venirea noilor proprietari e posibil ca investițiile să crească pe San Siro și "rossonerii" să-și permită fotbaliști de talia englezului.
Raheem Sterling a ajuns la Manchester City în 2015, de la Liverpool, în schimbul sumei de 64 de milioane de €. În cei 7 ani petrecuți pe Etihad, atacantul a contribuit la cucerirea a 11 trofee, dintre care 3 titluri în Premier League și o Cupă a Angliei. La acestea se va adăuga aproape sigur încă un trofeu în Premier League, City având nevoie de 4 puncte în meciurile cu West Ham și Aston Villa pentru a deveni campioană (cel mai probabil îi vor fi suficiente și 3 puncte, deoarece are un avantaj consistent la golaveraj față de Liverpool).
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Milan vrea să transfere de la Chelsea!
20/06/2022 LA 09:37
Premier League
Concurență serioasă pentru un star de la City! Ce club de top a intrat în cursa pentru transfer
01/06/2022 LA 10:53