Ajuns la 33 de ani, Robert Lewandowski este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Bayern Munchen. Polonezul mai are contract cu campioana Germaniei până în vara anului 2023, însă atacantul ar putea să se despartă mai repede de echipă.
Presa din Germania anunță că Lewandowski își dorește o nouă aventură, într-un alt campionat, mai ales că directorul sportiv al celor de la Bayern, Hasan Salihamdzic, a vorbit despre interesul bavarezilor pentru Erling Haaland. Astfel că, după 7 ani petrecuți la Bayern, Lewandowski ar dori să plece. În cursa pentru semnătura sa sunt deja anunțate 3 cluburi uriașe ale Europei.
Liga Campionilor UEFA
Cei 3 eroi neașteptați care au uluit în actualul sezon de Champions League
25/11/2021 LA 08:27

Manchester City, Liverpool și Real Madrid sunt pe urmele lui Lewandowski

Cotat la 60 de milioane de euro de site-ul de specialitate, Transfermarkt, Robert Lewandowski este dorit de mai mulți ani de Real Madrid, numele său fiind adesea asociat cu un posibil transfer pe Bernabeu. Totuși, această mutare nu s-a concretizat până acum, dar Florentino Perez ar putea încerca, după semnarea lui Mbappe, să-l aducă alături de francez pe Lewa.
Misiunea madrilenilor nu va fi facilă, asta pentru că Manchester City s-a alăturat și ea în cursa pentru semnătura polonezului. În acest context, publicația Fichajestransmite că Real Madrid și Manchester City nu sunt singurele echipe interesate și că Liverpool ar putea face un pas în această direcție în perioada următoare.
"Cormoranii" se gândesc la aducerea lui Lewandowski pe Anfield în contextul în care nu vor reuși să-i prelungească înțelegerea lui Mohamed Salah, care e tot mai posibil să plece de la Liverpool, asta pentru că clubul nu-i poate satisface egipteanului pretențiile financiare. Rămâne de văzut și care va fi dorința fotbalistului despre care se spune că are o afinitate aparte pentru echipa antrenată de Carlo Ancelotti.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Influențează condamnarea lui Benzema șansele la "Balonul de Aur"? Marea pierdere a francezului
24/11/2021 LA 09:52
Fotbal
Jorge Jesus, șocat de ratarea lui Seferovic: "De când sunt antrenor, nu am văzut așa ceva!"
24/11/2021 LA 08:29