Manchester United a anunțat astăzi, pe rețelele de socializare, despărțirea de doi fotbaliști importanți. După ce au confirmat plecarea lui Paul Pogba, oficialii "diavolilor roșii" și-au luat rămas-bun și de la Jesse Lingard, care va părăsi clubul din postura de jucător liber de contract la finalul acestei luni.
Mijlocașul a ajuns în 2000 la United, iar de-atunci a mai fost plecat de 5 ori timp de câteva luni, fiind împrumutat la Leicester, Birmingham, Brighton, Derby și West Ham.
Acum el va pleca definitiv de la "diavolii roșii", nedorind să-și prelungească înțelegerea din cauză că ar fi prea dezamăgit de modul în care a fost tratat de către șefii clubului și de promisiunile nerespectate ale acestora.
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26
Astăzi, oficialii lui Manchester United au confirmat despărțirea de Lingard, căruia i-au mulțumit pentru contribuția pe care și-a adus-o la rezultatele obținute în ultimii ani.
"Vrem să profităm de această ocazie pentru a-i mulțumi lui Jesse pentru toate amintirile pe care le-a creat pe parcursul celor două decenii petrecute aici și îi dorim mult succes în cariera sa viitoare", au notat oficialii lui United, care au publicat și un video cu câteva imagini reprezentative pentru mijlocaș, notând că: "Totul a fost un vis...".
Citește și:

Lingard nu duce lipsă de oferte

Jesse Lingard nu duce lipsă de oferte. Dacă și-ar dori să continue în Premier League, mijlocașul ar putea alege să facă pasul spre Newcastle, unde a fost dorit încă de la începutul acestui an. Atunci mutarea nu a avut loc pentru că United ar fi vrut în schimbul lui circa 3 milioane de euro și un bonus de aproape 15 milioane de euro dacă echipa ar fi terminat în partea superioară a clasamentului.
Pe lângă Newcastle, însă, Jesse Lingard le-a stârnit interesul și unor cluburi de top din Europa. Fotbalistul, care are, potrivit site-ului transfermarkt.com o cotă de piață de 20 de milioane de euro, s-ar afla în atenția celor de la Juventus, PSG și AC Milan.
Deși a reușit doar două goluri și o pasă decisivă în acest sezon pentru Manchester United, mijlocașul este considerat de cele 3 echipe un jucător care ar putea face diferența.
Rămâne de văzut ce va alege Lingard, care este convins că despărțirea de United îl va ajuta să revină în atenția selecționerului Angliei înainte de turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, programat în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie.
Cupa Mondială FIFA
Vești proaste pentru Paul Pogba! Francezul poate rata Cupa Mondială! Anunțul medicilor
28/07/2022 LA 08:27
Premier League
Fanii lui West Ham pregătesc revanșa cu Jesse Lingard! Cum vor "ciocănarii" să-l ironizeze
23/07/2022 LA 07:04