Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E noul Diego Maradona!" Harry Kane, comparat cu legendarul argentinian după victoria cu Newcastle

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2022 la 22:54 GMT+3

Tottenham s-a impus duminică, pe teren propriu, în fața celor de la Newcastle, cu scorul de 5-1. După meci, David Ginola a vorbit despre echipa lui Antonio Conte, comparându-l pe Harry Kane cu Diego Maradona.

Harry Kane of Tottenham Hotspur runs with the ball during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at Tottenham Hotspur Stadium on April 03, 2022 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a câștigat duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, meciul cu Newcastle, contând pentru a 31-a etapă a Premier League. Deși s-au văzut conduși în minutul 39, după reușita lui Schar, jucătorii lui Antonio Conte au revenit, Davies a restabilit egalitatea înainte de pauză, iar Doherty, Son, Emerson și Bergwijn au adus victoria, înscriind în repriza secundă.
picture

Tottenham - Newcastle 5-1. Trupa lui Conte a făcut spectacol în etapa 31 din Premier League

După meci, David Ginola a comentat prestația celor de la Tottenham, lăudându-l pe Harry Kane, care deși nu a reușit să-și treacă numele pe tabelă, a avut o evoluție foarte bună, trecându-și în cont o pasă decisivă.
Fostul fotbalist, care a evoluat atât la Newcastle, cât și în tricoul lui Spurs, l-a comparat pe Kane cu Diego Maradona, spunând că se teme că decarul nu va mai rămâne prea mult la Tottenham, nefiind satisfăcut doar cu o prezență în top 4 la finalul sezonului.
"Noul creator de joc de la Spurs este Harry Kane. El este noul Diego Maradona. Dă pase lungi, pase scurte... Are totul! Pentru un jucător de calibrul său, care evoluează de la un an la altul, doar să fie în primii patru la finalul sezonului nu este suficient.
Dacă va avea propuneri în viitor să plece la un club alături de care să se poată lupta pentru trofee, ar putea pleca de la Tottenham. La sfârșitul carierei, un fotbalist se uită la trofeele ​​pe care le-a câștigat.
Dacă cei de la Spurs câștigă toate meciurile până la sfârșitul sezonului, vor termina între primele patru. Bineînțeles că depind de ce face Arsenal, depind de Chelsea, de alte echipe, dar au destinul în mâinile lor", a declarat Ginola pentru Sky Sports.
Evoluția foarte bună a lui Harry Kane a fost apreciată și de Jermain Defoe, care a spus: "Nu pierde mingea niciodată. Abilitatea lui de a trece de adversari este incredibilă! Este un fotbalist complet. A reușit o performanță genială."
Citește și:

HARRY KANE, DESEMNAT JUCĂTORUL LUNII MARTIE ÎN PREMIER LEAGUE

Harry Kane și-a adjudecat premiul pentru Jucătorul lunii martie în Premier League, ajungând la 7 astfel de trofee. Fotbalistul lui Tottenham nu mai fusese desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Angliei din decembrie 2017.
Atacantul de 28 de ani este într-o formă foarte bună, iar în martie a reușit 4 goluri și două pase decisive pentru Spurs. Kane a înscris două goluri împotriva lui Everton și câte un gol cu Manchester United și Brighton, iar assist-urile le-a dat în partida de pe teren propriu cu West Ham.
După ce a fost desemnat Jucătorul lunii martie în Premier League, Harry Kane a egalat recordul lui Sergio Aguero, cu 7 trofee. Niciun alt fotbalist din campionatul Angliei nu a obținut mai multe astfel de premii.
Precedentele distincții ale atacantului de la Spurs au fost adjudecate în ianuarie și februarie 2015, martie 2016 și februarie, septembrie și decembrie 2017.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo