Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 19/09/2021 la 20:50 GMT+3

Epilogul etapei cu numărul 5 din Premier League s-a încheiat cu un duel foarte încins între Tottenham și Chelsea. Înfruntarea între cele mai bune echipe din Londra la ora actuală a putut fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1, de la ora 18:30.

Chelsea's English midfielder Callum Hudson-Odoi (R) holds off Tottenham Hotspur's Danish midfielder Pierre-Emile Hojbjerg (L)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de David Căileanu
UPDATE / Fluier final! Chelsea câștigă derby-ul cu Tottenham la scor de neprezentare și urcă pe locul 1 în clasamentul din Premier League. Thiago Silva, Kante și Rudiger sunt eroii din trupa lui Tuchel.
picture

Rezumatul meciului dintre Tottenham și Chelsea, încheiat cu victoria oaspeților, 3-0

UPDATE, minutul 90+2 / GOOOOOL, Chelsea! Rudiger înscrie și el pe terenul lui Spurs!
picture

Tottenham - Chelsea 0-3. Rudiger înscrie și el pentru oaspeți în minutul 90+2

UPDATE, minutul 57 / GOOOOOL, Chelsea! Kante trimite un șut de la mare distanță care este deviat în poarta lui Lloris!
picture

Tottenham - Chelsea 0-2. Kante dublează avantajul oaspeților pe terenul lui Spurs

UPDATE, minutul 49 / GOOOOOL, Chelsea! Thiago Silva deschide scorul după o centrare perfectă din corner.
picture

Tottenham - Chelsea 0-1. Thiago Silva deschide scorul pe terenul lui Spurs

UPDATE / Momente emoționante la Tottenham - Chelsea. Legendele lui Spurs îl comemorează pe Jimmy Greaves:
picture

Momente emoționante la Tottenham - Chelsea. Legendele lui Spurs îl comemorează pe Jimmy Greaves

UPDATE / Echipa de start a celor de la Tottenham:
UPDATE / Echipa de start a celor de la Chelsea:
Știre inițială
Tottenham a avut un start fulminant de sezon, băieții lui Nuno Espirito Santo au obținut 3 victorii în primele 3 etape din acest sezon toate cu scorul de 1-0. Printre echipele pe care le-au învins s-a numărat și Manchester City, de altfel cei de la Spurs fiind singurii care au reușit să străpungă poarta lui City în acest sezon de Premier League.
Etapa trecută a venit și prima înfrângere a lui Tottenham în acest sezon. Spurs a pierdut neașteptat, cu scorul de 3-0, în deplasarea de la Crystal Palace. Cu siguranță, acest rezultat a venit și în urma accidentării lui Son, în pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, plus a carantinării lui Sanchez, Lo Celso și Romero. Espirito Santo nu a putut să se bazeze pe câteva dintre piesele importante din acest început de sezon, lipsa lui Son fiind și cea mai grea pierdere, deoarece sud-coreeanul a reușit să înscrie două din cele trei goluri marcate de Tottenham în acest campionat. La mijlocul acestei săptămâni, Spurs a remizat 2-2 cu Rennes în cadrul primei etape din faza grupelor Conference League.
De partea cealaltă, Chelsea are un început excelent de sezon. Formația lui Thomas Tuchel are 10 puncte adunate în primele 4 etape din acest sezon. Singurul impediment în atingerea maximului de puncte în acest sezon pentru formația de pe Stamford Bridge s-a numit Liverpool. Londonezii au remizat, scor 1-1, în deplasarea de pe Anfield, dar au jucat o repriză cu un om în minus după eliminarea lui Reece James.
Se pare că londonezii au găsit și piesa lipsa din puzzle-ul ce le-a lipsit sezonul trecut. Romelu Lukaku, revenit în această vară pe Stamford Bridge, arată că s-a integrat perfect în formația lui Tuchel, belgianul a marcat 4 goluri în 3 partide până în acest moment.
Prima etapă din faza grupelor a acestui sezon de Champions League a adus și prima victorie pentru Chelsea. Londonezii au reușit să câștige pe Stamford Bridge, meciul disputat împotriva lui Zenit, cu scorul de 1-0.
Spurs Chelsea
Tottenham - Chelsea | Forma senzațională a lui Edouard Mendy
Unul dintre actorii principali ai partidei de astăzi ar putea fi Edouard Mendy. Portarul senegalez are o poveste de viață extraordinară, în urmă cu șase ani fiind aproape să se lase de fotbal din cauza faptului că nu avea bani, dar Marseille i-a întins o mână de ajutor, fapt care l-a ajutat să rămână în fotbal. De atunci și până în prezent, Mendy a profitat de fiecare șansă pe care a primit-o de la OM, Reims, Rennes și în special Chelsea, echipă cu care a și câștigat Liga Campionilor sezonul trecut.
Stagiunea trecută a fost una de vis pentru Mendy, acesta a reușit să primească trofeul de cel mai bun portar al Ligii Campionilor în sezonul precedent, senegalezul primind doar 3 goluri în 12 partide.
Startul acestui sezon a fost unul foarte bun pentru portarul lui Chelsea. În primele 4 etape din acest campionat, Mendy a primit doar un gol din penalty în deplasarea de la Liverpool. În prima partidă din acest sezon de Champions League, Mendy a fost din nou la înălțime, păstrând poarta intactă pentru formația lui Tuchel și oferind siguranță pe toată durata acelei partide colegilor săi din defensivă.
Mendy a fost unul dintre pionii princapali ai lui Chelsea sezonul trecut, iar în startul acestei stagiuni portarul senegalez arată aceeași formă care i-a oferit postul de titular în poarta echipei din Londra. Cu siguranță Mendy este unul dintre argumentele solide pe care Chelsea le are în acest sezon în lupta pentru titlu.
Tottenham - Chelsea se anunță un meci extrem de încins, ambele formații țintesc locurile fruntașe în acest sezon iar partida de astăzi ne va oferi un spectacol pe cinste. Dacă Chelsea pare favorita pe hârtie, acest lucru nu îi poate conferi din start victoria în partida de astăzi, Premier League fiind campionatul deschis oricărui rezultat.
Meciul care pune pe jar capitala Angliei în acest weekend poate fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 18:30.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo