Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edinson Cavani, aproape de un transfer în afara Europei! Ce club i-a făcut o ofertă atacantului de 35 de ani

Bianca Dumitru

Publicat 23/02/2022 la 16:16 GMT+2

Edinson Cavani este aproape de un transfer în Brazilia. Fotbalistul de 35 de ani este dorit la Botafogo după ce i se încheie contractul cu Manchester United.

Edinson Cavani of «Manchester United»

Credit imagine: Getty Images

Edinson Cavani mai are contract cu Manchester United doar până la finalul acestui sezon. Uruguayanul este pregătit de o nouă provocare, iar potrivit presei internaționale, atacantul ar putea semna cu Botafogo.
Jurnaliștii publicației braziliene O'Globo au anunțat că oficialii clubului din Rio de Janeiro i-au contactat deja pe reprezentanții lui Cavani, care ar fi tentat să accepte oferta.
Uruguayanul de 35 de ani nu este mulțumit din cauza faptului că nu evoluează atât de mult cât și-ar dori și nu își va prelungi contractul cu Manchester United. Varianta Botafogo ar suna destul de interesant pentru Cavani, care a mai trecut de-a lungul carierei pe la Danubio, Palermo, Napoli și PSG.
Clubul brazilian a revenit în prima ligă în noiembrie 2021, după un sezon petrecut în Serie B. În plus, la finalul anului trecut, omul de afaceri John Textor a devenit investitor majoritar al clubului.
Citește și:

Ce ofertă i-a făcut Barcelona lui Cavani

Cavani a fost dorit în această iarnă și de Barcelona. Conform jurnalistului Gerard Romero, recunoscut pentru acuratețea informațiilor pe care le oferă când vine vorba de Barcelona, șefii de pe Camp Nou au discutat în decembrie 2021 cu reprezentanții fotbalistului și au trimis o ofertă.
A fost vorba despre un contract pe 18 luni, până în vara lui 2023. Dacă mutarea s-ar fi concretizat, până la finalul acestui sezon, Cavani ar fi încasat 3,5 milioane de euro, la care s-ar fi putut adăuga încă un milion, în funcție de performanțe. Pentru sezonul viitor, atacantul ar fi urmat să primească 4 milioane de euro + încă 1,5 milioane sub formă de bonusuri.
Transferul, însă, nu s-a făcut, dar uruguayanul va pleca în vară de la Manchester United. Edinson Cavani a cunoscut cea mai glorioasă perioadă a carierei sale la PSG, acolo unde a jucat între 2013 și 2020, marcând 200 de goluri și devenind astfel cel mai bun marcator din istoria parizienilor.
În vara anului 2020, Cavani a ajuns liber de contract la Manchester United, dar desele accidentări l-au ținut mai mult departe de teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo