Edinson Cavani mai are contract cu Manchester United doar până la finalul acestui sezon. Uruguayanul este pregătit de o nouă provocare, iar potrivit presei internaționale, atacantul ar putea semna cu Botafogo.
Jurnaliștii publicației braziliene O'Globo au anunțat că oficialii clubului din Rio de Janeiro i-au contactat deja pe reprezentanții lui Cavani, care ar fi tentat să accepte oferta.
Uruguayanul de 35 de ani nu este mulțumit din cauza faptului că nu evoluează atât de mult cât și-ar dori și nu își va prelungi contractul cu Manchester United. Varianta Botafogo ar suna destul de interesant pentru Cavani, care a mai trecut de-a lungul carierei pe la Danubio, Palermo, Napoli și PSG.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Clubul brazilian a revenit în prima ligă în noiembrie 2021, după un sezon petrecut în Serie B. În plus, la finalul anului trecut, omul de afaceri John Textor a devenit investitor majoritar al clubului.
Citește și:

Ce ofertă i-a făcut Barcelona lui Cavani

Cavani a fost dorit în această iarnă și de Barcelona. Conform jurnalistului Gerard Romero, recunoscut pentru acuratețea informațiilor pe care le oferă când vine vorba de Barcelona, șefii de pe Camp Nou au discutat în decembrie 2021 cu reprezentanții fotbalistului și au trimis o ofertă.
A fost vorba despre un contract pe 18 luni, până în vara lui 2023. Dacă mutarea s-ar fi concretizat, până la finalul acestui sezon, Cavani ar fi încasat 3,5 milioane de euro, la care s-ar fi putut adăuga încă un milion, în funcție de performanțe. Pentru sezonul viitor, atacantul ar fi urmat să primească 4 milioane de euro + încă 1,5 milioane sub formă de bonusuri.
Transferul, însă, nu s-a făcut, dar uruguayanul va pleca în vară de la Manchester United. Edinson Cavani a cunoscut cea mai glorioasă perioadă a carierei sale la PSG, acolo unde a jucat între 2013 și 2020, marcând 200 de goluri și devenind astfel cel mai bun marcator din istoria parizienilor.
În vara anului 2020, Cavani a ajuns liber de contract la Manchester United, dar desele accidentări l-au ținut mai mult departe de teren.
Ligue 1
Mbappe a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru sezonul 2022/23! "Ar fi ceva spectaculos"
24/06/2022 LA 12:12
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Plecat de la Juventus, Chiellini și-a găsit o nouă echipă
23/05/2022 LA 09:58