FC Barcelona, care se confruntă cu serioase probleme în compartimentul ofensiv, analizează posibilitatea de a-l transfera în luna ianuarie pe uruguayanul Edinson Cavani de la Manchester United, anunţă cotidianul catalan Sport, potrivit Agerpres.
Numele luni Cavani a fost avansat încă de luna trecută de presa spaniolă, după problemele la inimă care i-au fost depistate atacantului argentinian Sergio Aguero, recrutat înaintea sezonului de Barca de la Manchester City, dar care riscă acum să-şi încheie cariera. În urmă cu câteva zile, mass-media britanică informa că Edinson Cavani şi-ar dori să vină pe Camp Nou în vara viitoare, în calitate de jucător liber.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
IERI LA 10:56

Cavani, ca și plecat în iarnă de la Man United! Barcelona, pe urmele uruguayanului

Atacantul uruguayan, în vârstă de 34 ani, este legat prin contract de United până la finalul acestui sezon, iar un transfer la Barcelona în această iarnă nu ar fi prea costisitor, mai ales că sud-americanul şi-a pierdut statutul de titular indiscutabil după sosirea portughezului Cristiano Ronaldo pe Old Trafford.
În cazul în care mutarea se va materializa, Edinson Cavani se va afla la prima sa experienţă în Primera Division, unde a mai fost dorit în anii trecuţi şi de Atletico Madrid. Fotbalistul sud-american a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Palermo, SSC Napoli şi Paris Saint-Germain, fiind golgheterul all-time al clubului francez, cu 200 de goluri marcate în 301 meciuri.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
Morata, "subiect închis", Barcelona ratează şi planul "B". Ce super-fotbalist doresc acum catalanii
05/01/2022 LA 16:27