Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edouard Mendy și Ferland Mendy, revoltați că imaginile lor au apărut într-un scandal uriaș

Andrei Nicolae

Actualizat 18/11/2021 la 08:12 GMT+2

Edouard Mendy (Chelsea) și Ferland Mendy (Real Madrid) au criticat mass-media pentru că a folosit fotografii cu ei în știrile despre Benjamin Mendy (Manchester City). Jucătorul campioanei Angliei se confruntă în această perioadă cu mai multe acuzații de viol.

Edouard Mendy claims he would have been a Ballon d'Or contender if he represented France

Credit imagine: Getty Images

Fundașul lui Real Madrid, Ferland Mendy, și portarul lui Chelsea, Edouard Mendy, s-au arătat indignați de faptul că presa franceză și britanică au folosit imagini cu ei în poveștile despre Benjamin Mendy. Jucătorul de la Manchester City a fost acuzat de multiple acuzații de viol, iar publicațiile media au folosit imagini cu cei doi jucători.
Într-o postare pe Instagram, Edouard Mendy a susținut: "Este trist să vezi că în 2021, atât în ​​Franța, cât și în Anglia, pentru unii, oamenii de culoare nu au nici prenume sau fețe distincte. Aceste erori par să fie accidentale, dar dimpotrivă, sunt foarte simbolice. Nu este complicat să diferențiezi două fețe, mai ales când poartă tricouri diferite diferite!".

Reacția lui Edouard Mendy a fost apreciată de Ferland Mendy

"Mulțumesc, Edouard Mendy!", a fost răspunsul lui Ferland pe Twitter.
Ferland Mendy
"Suntem în 2021. Opriți-vă! Va dura un timp, dar până la urmă ne veți respecta. Fie că vă place sau nu", a mai precizat jucătorul echipei Real Madrid.
Fundaşul francez Benjamin Mendy, de la Manchester City, aflat în detenţie provizorie din 27 august, a fost acuzat marţi de alte două violuri.
Mendy era deja acuzat în patru cazuri de viol şi în unul de agresiune sexuală, în urma denunţurilor formulate de patru persoane de 16 ani, conform unor surse judiciare.
Procesul fotbalistului, judecat de tribunalul din Chester, urmează să înceapă pe 24 ianuarie 2022.Manchester City l-a suspendat pe jucător în luna august, chiar înainte să fie deferit poliţiei.
Mendy este acuzat că a comis trei violuri în octombrie 2020 şi un alt viol în august 2021, în locuinţa sa din Prestbury, în comitatul Cheshire. El este acuzat de asemenea că a agresat sexual o femeie, tot la locuinţa sa, la începutul lunii ianuarie. Presupusele agresiuni vizează trei femei, dintre care una minoră.
Benjamin Mendy
După trei ani la Olympique Marseille şi unul la Monaco, City l-a cumpărat în 2017 pe Mendy cu 52 de milioane de lire sterline (circa 60 de milioane de euro), jucătorul francez devenind atunci cel mai scump fundaş din toate timpurile.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo