Fundașul lui Real Madrid, Ferland Mendy, și portarul lui Chelsea, Edouard Mendy, s-au arătat indignați de faptul că presa franceză și britanică au folosit imagini cu ei în poveștile despre Benjamin Mendy. Jucătorul de la Manchester City a fost acuzat de multiple acuzații de viol, iar publicațiile media au folosit imagini cu cei doi jucători.
Într-o postare pe Instagram, Edouard Mendy a susținut: "Este trist să vezi că în 2021, atât în ​​Franța, cât și în Anglia, pentru unii, oamenii de culoare nu au nici prenume sau fețe distincte. Aceste erori par să fie accidentale, dar dimpotrivă, sunt foarte simbolice. Nu este complicat să diferențiezi două fețe, mai ales când poartă tricouri diferite diferite!".
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Reacția lui Edouard Mendy a fost apreciată de Ferland Mendy

"Mulțumesc, Edouard Mendy!", a fost răspunsul lui Ferland pe Twitter.
https://i.eurosport.com/2021/08/03/3193039.jpg
"Suntem în 2021. Opriți-vă! Va dura un timp, dar până la urmă ne veți respecta. Fie că vă place sau nu", a mai precizat jucătorul echipei Real Madrid.
Fundaşul francez Benjamin Mendy, de la Manchester City, aflat în detenţie provizorie din 27 august, a fost acuzat marţi de alte două violuri.
Mendy era deja acuzat în patru cazuri de viol şi în unul de agresiune sexuală, în urma denunţurilor formulate de patru persoane de 16 ani, conform unor surse judiciare.
Procesul fotbalistului, judecat de tribunalul din Chester, urmează să înceapă pe 24 ianuarie 2022.Manchester City l-a suspendat pe jucător în luna august, chiar înainte să fie deferit poliţiei.
Mendy este acuzat că a comis trei violuri în octombrie 2020 şi un alt viol în august 2021, în locuinţa sa din Prestbury, în comitatul Cheshire. El este acuzat de asemenea că a agresat sexual o femeie, tot la locuinţa sa, la începutul lunii ianuarie. Presupusele agresiuni vizează trei femei, dintre care una minoră.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207881.jpg
După trei ani la Olympique Marseille şi unul la Monaco, City l-a cumpărat în 2017 pe Mendy cu 52 de milioane de lire sterline (circa 60 de milioane de euro), jucătorul francez devenind atunci cel mai scump fundaş din toate timpurile.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47