Christian Eriksen este o adevărată mină de aur pentru Brentford. Danezul a semnat un contract până la finalul sezonului cu nou-promovata din Premier League, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra vânzării de tricouri. Sosirea sa la Brentford a generat un interes uriaș pentru clubul care a revenit pe prima scenă fotbalistică din Anglia după 74 de ani.
După clubul a făcut anunțul oficial, Brentford a primit comenzi din 21 de țări, potrivit BBC, cererea fiind de 30 de ori mai mare decât în mod obișnuit. Printre acestea se numără comenzi din Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Australia și chiar Groenlanda. De asemenea, cererea din Danemarca, țara din care provine Eriksen, a fost la același nivel cu cea din Regatul Unit.
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 13 ORE
Citește și:

Christian Eriksen își face revenirea în Premier League la Brentford

După episodul nefericit de la EURO 2020, lui Eriksen i s-a instalat un defibrilator cardiac, lucru care a dus la despărțirea de Inter Milano. Din cauza legilor din Italia, danezul nu poate evolua cu dispozitivul respectiv.
Eriksen a muncit din greu pentru a putea reveni pe teren, el antrenându-se cu FC Chiasso, echipă din liga a treia elvețiană, dar și cu a doua echipă a celor de la Ajax Amsterdam, echipă la care a evoluat înainte de transferul la Tottenham.
În luna decembrie, înainte de Crăciun, el a făcut o serie de teste amănunțite, pentru a afla dacă va mai putea juca fotbal vreodată. Rezultatele testelor au fost pozitive, iar în urma unui telefon primit de la Thomas Frank, antrenorul lui Brentford, danezul a ales să li se alăture "albinelor".
Eriksen nu va evolua în partida din FA Cup contra lui Everton de sâmbătă, dar fanii lui Brentford vor avea ocazia să îl vadă în curând la treabă pe danez. Brentford se află pe locul 14 în Premier League, cu 23 de puncte, la 8 puncte de primul loc retrogradabil.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 17 ORE
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM O ZI