Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Efectul Christian Eriksen! Brentford, vânzări record de tricouri, după sosirea danezului la echipă

Alex Masgras

Publicat 03/02/2022 la 19:41 GMT+2

Christian Eriksen a semnat cu Brentford un contract până la finalul acestui sezon, urmând să își facă revenirea pe teren pentru prima oară de la episodul nefericit de la EURO 2020, în care a suferit un infarct pe teren. După anunțul că Eriksen va juca la Brentford, nou-promovata din Premier League a vândut de 30 de ori mai multe tricouri.

Christian Eriksen kan få sin debut for Brentford den 4. februar mod Everton i FA Cup. Du kan se kampen på discovery+.

Credit imagine: Eurosport

Christian Eriksen este o adevărată mină de aur pentru Brentford. Danezul a semnat un contract până la finalul sezonului cu nou-promovata din Premier League, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra vânzării de tricouri. Sosirea sa la Brentford a generat un interes uriaș pentru clubul care a revenit pe prima scenă fotbalistică din Anglia după 74 de ani.
După clubul a făcut anunțul oficial, Brentford a primit comenzi din 21 de țări, potrivit BBC, cererea fiind de 30 de ori mai mare decât în mod obișnuit. Printre acestea se numără comenzi din Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Australia și chiar Groenlanda. De asemenea, cererea din Danemarca, țara din care provine Eriksen, a fost la același nivel cu cea din Regatul Unit.
Citește și:

Christian Eriksen își face revenirea în Premier League la Brentford

După episodul nefericit de la EURO 2020, lui Eriksen i s-a instalat un defibrilator cardiac, lucru care a dus la despărțirea de Inter Milano. Din cauza legilor din Italia, danezul nu poate evolua cu dispozitivul respectiv.
Eriksen a muncit din greu pentru a putea reveni pe teren, el antrenându-se cu FC Chiasso, echipă din liga a treia elvețiană, dar și cu a doua echipă a celor de la Ajax Amsterdam, echipă la care a evoluat înainte de transferul la Tottenham.
În luna decembrie, înainte de Crăciun, el a făcut o serie de teste amănunțite, pentru a afla dacă va mai putea juca fotbal vreodată. Rezultatele testelor au fost pozitive, iar în urma unui telefon primit de la Thomas Frank, antrenorul lui Brentford, danezul a ales să li se alăture "albinelor".
Eriksen nu va evolua în partida din FA Cup contra lui Everton de sâmbătă, dar fanii lui Brentford vor avea ocazia să îl vadă în curând la treabă pe danez. Brentford se află pe locul 14 în Premier League, cu 23 de puncte, la 8 puncte de primul loc retrogradabil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo