Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Englezii "detonează" bomba! Sătul de eșecurile de la PSG, Neymar e așteptat în Premier League, la Newcastle

Irina Aldea

Publicat 19/03/2022 la 09:00 GMT+2

Nemulțumit de eșecurile de la PSG, Neymar e dispus să ia în calcul oferte pentru un eventual viitor transfer. Brazilianul e urmărit îndeaproape de Newcastle, cel mai bogat club din lume, iar șeicii din conducerea clubului pregătesc o ofertă colosală pentru fotbalistul parizienilor.

Neymar

Credit imagine: Getty Images

PSG va câștiga din nou titlul în Ligue 1, dar eșecul din optimile Champions League, cu Real Madrid, va avea repercusiuni la nivel de staff tehnic, administrativ, dar și la nivelul lotului. Suporterii parizienilor au ajuns la capătul răbdării, iar cei mai criticați fotbaliști ai lui PSG sunt fără doar și poate Neymar și Leo Messi. Brazilianul nu mai dă randament pentru echipa lui Pochettino, iar Messi e considerat un transfer total ratat.
Drept urmare, viitorul lui Neymar pe Parc des Princes este în prezent incert. Brazilianul este și el nemulțumit de cum este privit și tratat la PSG, motiv pentru care e dispus să ia în calcul oferte pentru un eventual viitor transfer. În prezent, brazilianul este dorit în Premier League, dar nu la una dintre echipele care se bat la titlu sau pentru un loc în top 4. Este vorba despre Newcastle, clubul care a devenit anul trecut "cel mai bogat din lume".
CITEȘTE ȘI:

Neymar e dorit în Premier League, la Newcastle

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, șeicii de la Newcastle îi dau târcoale lui Neymar. Noua conducere a clubului de pe St James' Park este hotărâtă să facă din echipa pe care au cumpărat-o în schimbul a 352 de milioane de euro o adevărată forță la nivel mondial. Tocmai de aceea, cei mai buni fotbaliști ai planetei sunt doriți la Newcastle.
Sursa citată precizează că Newcastle vrea să profite de apele tulburi care s-au creat la PSG în urma optimei de finală cu Real Madrid din UEFA Champions League și pregătește o ofertă colosală pentru brazilian. Șeicul din conducerea lui Newcastle este dispus să îi plătească salariul de 500.000 de euro săptămânal al lui Neymar, pe lângă suma de transfer, care s-ar ridica la aproximativ 200 de milioane de euro.
Rămâne de văzut dacă Neymar va dori să fie parte a unui proiect la început de drum, așa cum este cel de la Newcastle. Cert e că ruptura de PSG este evidentă, iar situația în care se regăsesc acum parizienii este disperată. Arabii care finanțează clubul s-au săturat să investească sute de milioane de euro fără vreun rezultat. Titlul în Ligue 1 e o formalitate, dar cumva PSG a reușit să îl rateze anul trecut. Miza cea mare e Champions League, iar eliminarea din optimi, după o campanie de achiziții fără precedent, în vară, e considerat un mare eșec.
18, 19, 20 martie - Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo