Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag, favorit pentru a o prelua pe Manchester United. Motivul conducerii de pe Old Trafford

Nicu Savin

Publicat 22/03/2022 la 09:55 GMT+2

Erik ten Hag este în prezent principala țintă a echipei de pe Old Trafford, după ce s-a aflat într-o cursă indirectă cu Mauricio Pochettino pentru postul de tehnician al "diavolilor". Decizia conducerii de pe Old Trafford a fost luată după ce ambii antrenori au fost analizați în detaliu.

Eric ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Antrenorul celor de la Ajax a fost văzut drept o opțiune de către englezi încă de la demiterea lui Solskjaer, din luna noiembrie. Mauricio Pochettino s-a aflat la rândul său în pole-position pentru postul de antrenor la un moment dar, însă o serie de verificări în profunzime l-au propulsat pe batav pe primul loc în această cursă.
Brendan Rodgers și Ralph Hasenhuttl s-au aflat și ei pe lista lui United, însă nu au fost atât de mult luați în calcul. Thomas Tuchel a apărut la rândul său în mod surprinzător printre numele unui posibil antrenor pe Old Trafford, în urma situației instabile de la Chelsea.
Citește și:

Ten Hag, alesul șefilor lui Manchester United pentru înlocuirea lui Rangnick

Manchester United a realizat un "set de dosare" pentru fiecare candidat, iar Ten Hag a fost cel care a ieșit câștigător, potrivit The Sun. Cotidianul dezvăluie și motivele pentru care conducerea de pe Old Trafford îl preferă pe antrenorul "lăncierilor".
Șefii echipei din Premier League au încredere că olandezul are potențialul de a aduce echipa înapoi la zilele de glorie și că va rămâne la cârma clubului pentru cel puțin cinci ani. Misiunea impusă de conducerea "diavolilor" pare aproape imposibilă, ținând cont că echipa din Premier League nu a mai câștigat un trofeu de cinci ani. Contractul lui Ten Hag expiră în 2023, deci echipa din Manchester va fi nevoită să plătească o sumă pentru a-l aduce pe tehnicianul batav.
Un rol important în alegerea noului antrenor al echipei îl are Ralf Rangnick, interimarul lui United, care va prelua un rol de consultant al clubului în vară. Managerul neamț s-a ocupat la rândul său de filtrarea candidaților pentru postul mult râvnit.
Manchester United este nerăbdătoare să anunțe numele noului antrenor, pentru a-i permite tehnicianului care vine la echipă să aibă timp să pregătească noul sezon. Anunțul echipei va fi făcut cel mai probabil la sfârșitul lunii viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo