Primul meci al lui Erik Ten Hag la conducerea lui Manchester United va fi, după cum anunță presa din Anglia, împotriva lui Liverpool.Erik ten Hag a fost anunțat oficial ca viitorul antrenor al lui Manchester United. Clubul a postat un mesaj pe rețelele de socializare. El a semnat un contract valabil până în 2025 cu gruparea de pe Old Trafford, cu o opţiune pentru un sezon suplimentar.
Având în vedere că tehnicianul în vârstă de 52 de ani nu se va ocupa de vreun meci al primei echipe până când nu își va părăsi postul de la Ajax, Ten Hag își va putea forma o părere despre jucătorii săi în timpul pre-sezonului de vară. Primul meci al lui United în acea perioadă va fi împotriva lui Liverpool, într-un meci amical programat în Thailanda pe 12 iulie.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Ten Hag a crezut că l-a întors pe De Jong din drumul spre City, dar a avut parte de un refuz subit
13/05/2022 LA 10:23

Manchester United – Liverpool, primul meci pentru Erik ten Hag

Astfel, Manchester United va întâlni Liverpool pe stadionul Rajamangala pe 12 iulie, cei doi giganți ai fotbalului englez încercând să profite la maximum de un turneu profitabil în Asia de Sud-Est în cursul acestui an. Va fi prima dată din 2015 când Liverpool va vizita acea regiune, de când echipa era sub conducerea lui Brendan Rodgers. În continuare, "Diavolii Roșii" vor parcurge următoarea etapă a turneului lor în Australia pentru a se confrunta cu Melbourne Victory și Crystal Palace.
Aceasta nu ar fi însă prima dată când ten Hag l-ar înfrunta pe Jurgen Klopp, după ce au fost față în față în faza grupelor UEFA Champions League din sezonul trecut. Învingător la un singur gol în ambele meciuri, managerul "Cormoranilor" a avut câștig de cauză atunci în fața lui ten Hag.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23
Premier League
Manchester United caută fundaș dreapta. Pe cine vrea să aducă Ten Hag în locul lui Wan-Bissaka
05/05/2022 LA 13:29