Erik ten Hag (52 de ani) a devenit favorit pentru a fi numit manager la Man United, începând din vară. El a vorbit azi în premieră despre posibilitatea de a ajunge pe Old Trafford. Olandezul i-a lăudat pe fanii clubului englez și le cere suporterilor lui Ajax fie înțelegători în cazul în care face această mișcare, să ajungă pe banca tehnică a "diavolilor roșii".
Antrenorul lui Ajax a fost una dintre cele mai vehiculate variante din ultima vreme, pentru a prelua Man United. Potrivit mass-mediei din Anglia, olandezul este acum favoritul nr. 1 pentru a deveni succesorul lui Ole Gunnar Solskjaer. Ralf Rangnick a venit de la bun început ca manager interimar.

Erik Ten Hag: "Momentan, mă concentrez doar pe Ajax. Dar în fotbal nu se știe niciodată"

Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 26 MINUTE
El a și purtat o rundă de discuții cu oficialii clubului Man United, după ce a primit acordul clubului Ajax. Urmează și a doua rundă de discuții și ultima, după cum a relatat Daily Mail.
Între timp, Ten Hag a oferit și primele declarații oficiale pe tema Man United. Antrenorul a declarat pentru Sport1: "Momentan, mă concentrez doar pe Ajax. Dar în fotbal nu se știe niciodată. Nu vreau să exclud nimic. În prezent sunt angajat aici la Ajax pentru a face rezultate. Incluzând meciul cu PSV Eindhoven din Cupa Olandei, mai avem opt finale și am nevoie de toată energia mea pentru asta. Orice altceva, ar fi doar o distragere a atenției.
Știu că în fotbal totul se poate schimba de la o zi la alta. Dacă la un moment dat ar trebui să decid să fac următorul pas, sper că oamenii de aici vor înțelege. ".
Ten Hag mai are contract cu Ajax până la finalul sezonului următor, dar antrenorul a precizat că la fiecare final de stagiune s-a așezat la masa discuțiilor cu oficialii clubului: "Așa va fi și de data aceasta. Pot spune că Ajax și Erik ten Hag sunt foarte fericiți unul cu celălalt în acest moment. "
Întrebat direct despre negocierile cu United, antrenorul și-a recunoscut pasiunea pentru club și fanii lui Man United, dar a dezvăluit că planifică deja campania 2022/23 cu Ajax:
"Toată lumea se cunoaște în industrie. Întotdeauna sunt discuții cu reprezentanții altor cluburi, este normal. Manchester United este un club grozav cu fani mari. Dar nu pot decât să mă repet: mă concentrez complet pe Ajax! Planificăm deja noul sezon. "
Potrivit Daily Mail, United ar trebui să plătească aproximativ 4 milioane de lire sterline clubului Ajax pentru a-și asigura serviciile olandezului, o sumă pe care ar fi dispusă să o plătească.

Ce a spus olandezul despre Pep Guardiola

În cazul în care trecerea olandezului pe Old Trafford se va confirma, atunci el se va înfrunta cu Pep Guardiola, cu care a colaborat la Bayern Munchen. Olabdezul a fost la echipa a doua a clubului bavarez.
Vorbind despre stilul managerului catalan, Ten Hag a declarat: "Îmi place cum Guardiola aduce stilul său în echipă. Echipele sale sunt întotdeauna aliniate ofensiv, cu aventură și libertate pentru jucători. Nu se concentrează doar pe câștig, ci vrea să joace fotbal atractiv.
A fost întotdeauna foarte transparent, am fost primit cu căldură la fiecare antrenament. Poți discuta oricând cu el despre fotbal și să înveți de la el. Asta a fost foarte important pentru mine."
https://i.eurosport.com/2022/03/30/3347115.jpg
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 14 ORE
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 19 ORE