Telenovela numirii unui nou antrenor la Manchester United se apropie de final. Conform The Athletic, Erik Ten Hag a ajuns la un acord de principiu cu oficialii de pe Old Trafford și va prelua echipa în vară.
Conform sursei citate, Ten Hag va semna un contract valabil pe 4 ani. Singurele nogocieri care vor urma vor fi cu privire la clauzele din contract care se referă la o eventuală demitere sau plecare a tehnicianului, lucruri care în mod normal nu ar trebui să reprezinte o preblemă serioasă pentru oficializarea înțelegerii.
Anunțul oficial ar urma să fie făcut spre finalul sezonului, deoarece Ten Hag este concentrat pe ceea ce are de făcut la Ajax. "Lăncierii" vor juca duminică finala Cupei Olandei contra lui PSV, echipă cu care se luptă și pentru cucerirea titlului în Eredivisie. Cu 5 etape înainte de final, Ajax are 4 puncte avans.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
IERI LA 11:20
Citește și:

Erik Ten Hag, viitorul antrenor al lui Manchester United

Erik Ten Hag a câștigat astfel bătălia de la distanță cu Mauricio Pochettino, celălalt antrenor despre care s-a scris că este dorit la United. Deși nu are experiență în Premier League, spre deosebire de Pochettino, olandezul a fost alesul șefilor de pe Old Trafford ca urmare a performanțelor remarcabile obținute cu Ajax, dar și a discuțiilor purtate în ultima perioadă.
Ten Hag și-a început cariera de antrenor în 2012, la Go Ahead Eagles, dar după numai un sezon a plecat în Germania, la Bayern. Olandezul a fost antrenorul echipei secunde a bavarezilor într-o perioadă în care echipa mare era antrenată de Guardiola, care, de altfel, a avut recent numai cuvinte de laudă la adresa sa.
În 2015, Ten Hag a revenit în Olanda, la FC Utrecht, iar în decembrie 2017 a preluat-o pe Ajax. În scurt timp, tânărul tehnician a transformat clubul de pe Amsterdam Arena într-o forță dominantă în Olanda, dar i-a redat și strălucirea pe plan european. În 2019, Ajax a fost la câteva minute distanță de calificarea în finala Champions League, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul în finalul meciului retur cu Tottenham, londoenzii obținând biletele pentru ultimul act cu un gol marcat în prelungiri.
Potrivit ultimelor informații din presa engleză, șefii lui United pregătesc o campanie de achiziții de răsunet în vară, totul pentru a-i facilita misiunea lui Ten Hag, aceea de a readuce echipa de pe Old Trafford în topul echipelor din Anglia.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
15/05/2022 LA 14:32
Premier League
Ten Hag pregătește o mutare de geniu! Transferul prin care United încearcă să dea o dublă lovitură
15/05/2022 LA 07:21