Erik ten Hag îl va înlocui pe Ralf Rangnick la finalul sezonului pe banca lui Manchester United și se așteaptă ca olandezul să facă schimbări radicale în echipă. Munca sa va fi mai ușoară în condițiile în care jucători precum Nemanja Matic, Jesse Lingard și Paul Pogba, printre alții, vor pleca în vară de pe Old Trafford.
Dar antrenorul în vârstă de 52 de ani va avea sarcina de a-și contura echipa înainte de a face noi transferuri pe Old Trafford. Potrivit lui Kuszczak - care a fost jucătorul lui Manchester United între 2006 și 2012 - consideră că fiecare poziție este sub semnul întrebării după un sezon extrem de slab, cu mult sub așteptări. Cu toate acestea, el consideră că doar David De Gea și Dean Henderson sunt jucătorii care sunt în siguranță față de a fi eliminați de ten Hag.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42

Erik ten Hag va schimba din temelii Manchester United

"Evident, mă aștept la multe schimbări", a declarat Kuszczak pentru Daily Mail. "Vreau să-mi văd echipa mea iubită jucând la nivelul potrivit și să nu primesc nouă goluri împotriva lui Liverpool într-un sezon și două meciuri. Este șocant și fiecare poziție este pusă sub semnul întrebării, în afară de portar. David și Dean sunt foarte puternici. Ei sunt singurii doi care sunt în siguranță".
Kuszczak crede că și poziția lui Cristiano Ronaldo este amenințată, în ciuda golurilor sale incredibil de importante pentru club în acest sezon: "În rest, la fiecare poziție la care te uiți există întotdeauna întrebări. [Cristiano] Ronaldo se descurcă foarte bine, dar acum îmbătrânește și nu i se poate da atât de multă responsabilitate la vârsta de 37 de ani", a adăugat el.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Premier League
Ten Hag a crezut că l-a întors pe De Jong din drumul spre City, dar a avut parte de un refuz subit
13/05/2022 LA 10:23
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23