Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag vrea să-și revoluționeze atacul cu un jucător de 19 ani, care costă 15 milioane de euro

Andrei Nicolae

Publicat 06/05/2022 la 14:40 GMT+3

Viitorul manager al lui Manchester United îl urmărește pe Hugo Ekitike, atacantul lui Reims, aflat și pe lista altor patru cluburi, Arsenal, Bayern Munchen, Dortmund și Newcastle.

Heiß begehrtes Sturmtalent: Hugo Ekitike

Credit imagine: Getty Images

Manchester United se interesează de noul star al echipei Reims, Hugo Ekitike, pentru a-l ajuta pe Erik ten Hag să schimbe direcția echipei din vară.
Gruparea de pe Old Trafford va avea o vară fierbinte pe piața transferurilor, având în vedere că mai mulți jucători vor părări echipa, iar clubul plănuiește să aducă alții pentru o reconstrucție. În atac, Edinson Cavani este primul jucător despre care se știe că va pleca, în timp ce viitorul lui Marcus Rashford și Anthony Martial este și el incert.
Actualul manager interimar Ralf Rangnick a declarat săptămâna aceasta că United are nevoie de cel puțin doi "atacanți moderni" ca parte a reconstrucției lui Ten Hag.

Erik ten Hag vrea să-și revoluționeze atacul cu un jucător de 19 ani, care a marcat 9 goluri în Ligue 1 în acest sezon

Hugo Ekitike a atras atenția mai multor cluburi de top în urma evoluțiilor sale pentru Reims. În Ligue 1, atacantul în vârstă de 19 ani a înscris 9 goluri în acest sezon. Man United este una dintre grupările care îl urmărește, dar în tentativa de a-l transfera ar putea avea parte de o concurență din partea echipelor Arsenal, Newcastle și Bayern Munchen. Jucătorul francez costă în jur de 15 milioane de euro, după cum informează Daily Mail.
Borussia Dortmund este un alt club care îl are pe listă, deoarece Erling Haaland pare să fie în drum spre Manchester City. Newcastle chiar a fost la un pas de a-l achiziționa în ultima zi de transfer din ianuarie, dar transferul a eșuat, după ce jucătorul a optat să rămână pentru moment la Reims.
Arsenal caută la rândul ei un atacant, deoarece Alexandre Lacazette și Eddie Nketiah ar putea părăsi în vară, fiind la final de contracte. Bayern ar putea să-l piardă pe Robert Lewandowski, astfel că și bavarezii vor intra pe piață pentru a căuta un atacant.
Pe de altă parte, reconstrucția lui Ten Hag pe Old Trafford va include mai multe plecări, printre care și cele ale lui Nemanja Matic, Jesse Lingard, Paul Pogba și Juan Mata. Olandezului i se va prezenta o listă de ținte când se va alătura oficial lui United, mai spune sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo