Christian Eriksen a fost protagonistul unui moment emoționant la Euro 2020, când s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului Danemarca - Finlanda, după ce a suferit un infarct. Mijlocașul de 29 de ani a fost operat și i s-a implantat un defibrilator, iar medicii i-au dat ulterior voie să joace din nou fotbal.
Eriksen nu a putut să rămână, însă, la Inter din cauza regulilor din Italia referitoare la sportivii care au probleme cardiace, dar danezul și-a găsit echipă rapid și a semnat cu Brentford, în ultima zi a perioadei de mercato din iarnă, un contract valabil doar 6 luni.
Mijlocașul a rămas acum liber de contract și trebuie să ia o hotărâre asupra viitorului său, având pe urmele sale mai multe cluburi. Potrivit Daily Mail, Eriksen ar fi refuzat deja oferta de prelungire pe care i-au prezentat-o cei de la Brentford. Danezul nu mai vrea să joace la echipa care l-a ajutat să revină în fotbal și vrea să facă pasul spre un club mai puternic.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Ionuț Radu pleacă de la Inter Milano. Destinația portarului român
19/06/2022 LA 11:14
Eriksen are de ales acum între Tottenham și Manchester United. Cei de la Spurs ar fi interesați de revenirea fotbalistului care a mai evoluat aici în perioada 2013-2020, însă echipa lui Erik ten Hag ar putea reprezenta o contracandidată redutabilă.
United a trimis scouteri să-i urmărească atât pe Eriksen, cât și Konrad Laimer, la meciurile echipelor naționale, demonstrând că sunt interesați de aceste mutări. Chiar dacă pentru danez nu ar trebui să plătească nicio taxă de transfer, "lupta" dintre Manchester United și Tottenham s-ar putea da la nivel salarial.
Citește și:

Eriksen vrea înapoi în Champions League

După revenirea în Premier League, mijlocașul a reușit evoluții foarte bune, prin care a atras atenția mai multor cluburi de top. La jumătatea lunii mai, după meciul dintre Brentford și Everton, Eriksen a dezvăluit că are mai multe oferte, urmând să ia o hotărâre cu privire la viitorul său.
Fotbalistul a mărturisit că ar vrea să joace din nou în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, dar a spus că acesta nu va fi un amănunt care va cântări foarte mult în decizia sa.
"Am oferte și opțiuni diferite, pe care le iau în considerare, și apoi voi lua o decizie. Mi-ar plăcea să joc din nou fotbal în Champions League. Știu cât de distractiv este, dar nu este o prioritate pentru mine", a declarat Christian Eriksen.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
16/05/2022 LA 09:22
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52