Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eriksen le-a atras atenția granzilor din Premier League după ce a înscris împotriva luii Chelsea! Unde este dorit

Bianca Dumitru

Publicat 04/04/2022 la 12:00 GMT+3

Christian Eriksen a reușit weekend-ul trecut primul său gol la Brentford, înscriind în victoria cu Chelsea, scor 1-4. Presa din Anglia a anunțat acum că fotbalistul se află în atenția celor de la Manchester United și Tottenham, care ar vrea să-l transfere la finalul acestei stagiuni.

Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Christian Eriksen a fost, weekend-ul trecut, autorul unui gol în victoria obținută de Brentford pe terenul celor de la Chelsea, scor 1-4. Danezul a marcat, astfel, primul său gol de la revenirea în Premier League.
picture

Chelsea, "pulverizată" de Brentford! Eriksen & Co., victorie uriașă pe Stamford Bridge, 4-1

În urma reușitei, jurnaliștii din Anglia scriu că fotbalistul de 30 de ani le-ar fi atras atenția celor de la Manchester United și Tottenham, care îi monitorizează situația, intenționând să-i facă o ofertă la finalul acestui sezon.
Potrivit Daily Mail, cele două cluburi ar fi interesate să-i obțină semnătura, mai ales că Eriksen ar putea ajunge la oricare dintre ele din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Brentford urmând a se încheia la sfârșitul actualei stagiuni.
Rămâne de văzut dacă danezul va dori să meargă la o echipă cu pretenții sau dacă se va decide să continue la clubul care i-a dat o șansă după ce a fost nevoit să plece de la Inter din cauza problemelor la inimă. Oficialii lui Brentford vor ca Eriksen să-și prelungească contractul cu ei, arătându-se impresionați de contribuția sa.
"În decizia oricărui fotbalist de a se transfera sunt luate în considerare o mulțime de aspecte. La fel va fi și pentru Christian. Îl cunosc destul de bine și știu că un lucru la care se pricepe este să se bucure de moment. Și cred că acum se bucură foarte mult de ce trăiește. Deci nu ne gândim prea mult la ce se va întâmpla peste două sau trei luni", a declarat șeful clubului, Thomas Frank.
Citește și:

CHRISTIAN ERIKSEN, POVESTEA MINUNATĂ A FOTBALULUI

Christian Eriksen reprezintă un uriaș plus pentru Brentford. Danezul a semnat un contract până la finalul sezonului cu nou-promovata din Premier League, iar în weekend a reușit să marcheze primul său gol în fața campioanei Europei, Chelsea. Brentford s-a impus pe Stamford Bridge cu 1-4, iar golul cu numărul 2 al oaspeților a fost înscris chiar de către danez, care a ajuns la 50 de goluri marcate în Premier League cu piciorul.
Până acum, Christian Eriksen a mai oferit o pasă decisivă la Brentford, iar la naționala Danemarcei a marcat două goluri în meciurile amicale cu Olanda și Serbia, arătând setea de fotbal extraordinară pe care o are, chiar și după episodul atât de terifiant de la Euro 2020.
Eriksen s-a prăbușit atunci pe teren, pe stadionul Parken, în luna iunie, în timpul meciului Danemarca - Finlanda, de la Campionatul European. Conform site-ului oficial al lui Brentford, în drum spre spitalul din Copenhaga, el i-a spus soției sale Sabrina că probabil că nu va mai juca fotbal niciodată. Totuși, acest aspect s-a schimbat rapid. Mijlocașul de 29 de ani a fost echipat cu un defibrilator intern la câteva zile după eveniment, iar medicii i-au dat speranța că va putea juca din nou fotbal.
Eriksen nu a putut să rămână la Inter din cauza regulilor din Italia referitoare la sportivii ce au implementat un defibrilator. Dar, după ce mijlocașul danez a finalizat evaluările medicale relevante, a reușit să semneze cu Brentford în ultima zi a perioadei de mercato din această iarnă și acum reușește evoluții minunate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo