Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager al echipei. Urmează anunțul oficial

Andrei Nicolae

Actualizat 29/01/2022 la 00:26 GMT+2

Legenda celor de la Chelsea, Frank Lampard pare să fi câștigat lupta cu Vitor Pereira și Duncan Ferguson, în urma discuțiilor finale cu șefii clubului Everton. Gruparea de pe Goodison Park urmează să-l confirme drept succesorul lui Rafa Benitez.

Frank Lampard was sacked by Chelsea in January 2021

Credit imagine: Getty Images

Everton a purtat ultimele discuții cu Frank Lampard, Vitor Pereira și Duncan Ferguson, în dorința de a numi un nou manager permanent, după demitetea lui Rafa Benitez.
Mass-media din Anglia, dar și jurnalistul Fabrizio Romano anunță că fostul manager al celor de la Chelsea va fi numit pe banca tehnică în cel mai scurt timp.

Frank Lampard a acceptat propunerea de a-l înlocui imediat pe Rafa Benitez

"Frank Lampard s-a întors: s-a ajuns la un acord cu Everton, va fi numit noul manager al echipei. Consiliul de administrație al clubului a luat decizia după o nouă întâlnire, vineri seara. Lampard este mai mult decât fericit să se alăture și să ajute clubul chiar acum.
Frank Lampard, Vitor Pereira și, de asemenea, Duncan Ferguson au fost pe listă pentru postul vacant la Everton.
Lampard nu a fost niciodată în dubiu și a decis să accepte propunerea de a-l înlocui imediat pe antrenorul spaniol Rafa Benitez", a susținut sursa citată.
Frank Lampard era liber de contract încă din ianuarie anul trecut, când s-a despărțit de Chelsea. După ce a ajuns la un acord cu managerul, clubul se va concentra acum pentru a mai face 1-2 achiziții de ultim moment.
Everton nu se află deloc într-o situație fericită în Premier League, ocupând doar locul 16 după 23 de etape, cu 19 puncte, nu foarte departe de zona retrogradării.Lampard va avea un rol în această tentativă a clubului de a se întări până luni seara, când se încheie perioada de mercato.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo