Clubul din Merseyside nu a retrogradat din prima ligă engleză din 1951, dar lucrurile par destul de sumbre, cu șapte etape înainte de final.
Everton a suferit miercuri seara, în restanța cu Burnley, adversară directă în lupta pentru evitarea retrogradării, un nou eșec, cu 3-2. De când a fost instalat pe banca tehnică la gruparea de pe Goodison Park, Lampard nu a adus niciun punct din deplasare și a pierdut 6 din cele 8 jocuri disputate în total. Iar în întreg sezonul, clubul a adunat doar 6 puncte din deplasare, fiind pe ultimul loc la acest capitol.

Rezumatul partidei dintre Burnley și Everton, câștigată de gazde cu 3-2

Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM O ORĂ
Fanii s-au înfuriat după ultimul eșec și cer ca Frank Lampard să fie demis. Legenda clubului Chelsea a fost adusă la echipă la finalul lunii ianuarie.
Everton se află acum la doar un punct deasupra zonei de retrogradare, în ciuda faptului că a cheltuit peste 500 de milioane de lire sterline pentru jucători noi, de la sosirea lui Farhad Moshiri în februarie 2016.

Everton aproape de retrogradare. Fanii nu mai au încredere că Frank Lampard îi poate salva

"Caramelele" mai au doar nouă meciuri pentru a-și salva locul în Premier League (două sunt restanță), iar suporterii susțin că acest lucru va fi posibil doar dacă Lampard va fi destituit.
"Putem încă să rezistăm, dar nu cu Lampard la conducere. Absolut nicio șansă cu el. ", susținut un fan pe rețelele de socializare, citat de Daily Mail
"Absolut abisal, fără nicio idee de joc, nu ne vedem câștigând nicăieri în ultimele 9 meciuri! Îl văd pe Lampard plecând înainte de sfârșitul sezonului. ", a reacționat un al suporter.
Există și suporteri care văd situația de la Everton dincolo de ultimele rezultate. "Ne-am înrăutățit situația sub conducerea lui Lampard. Nu este vina lui că suntem în mizeria asta, dar nimeni nu mă poate convinge că el este tipul care să ne țină treji".
Pentru Everton, programul este destul de complicat în ultima parte a s ezonului. Clubul poate ajunge în zona retrogradării chiar la finalul acestei săptămâni, dacă Burnley se impune la Norwich City, iar Lampard & Co nu câștigă pe teren propriu cu Manchester United.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 6 ORE
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 10 ORE