de Andrei Nicolae
"Diavolii roșii" l-au adus pe Ralf Rangnick în locul tehnicianului norvegian, însă interimarul de pe Old Trafford nu a reușit să revitalizeze echipa. Antonio Conte a ajuns la Tottenham până la urmă în noiembrie, iar italianul a dus-o pe Spurs pe locul al patrulea, calificându-se în grupele Champions League.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 13 ORE
Patrice Evra, una dintre legendele clubului englez, a vorbit despre sentimentele sale legate de decizia lui United de a-l ignora pe Conte în perioada în care echipa căuta un nou antrenor: "Mă doare inima. Deoarece Conte, Klopp, Guardiola, cred eu, toți acești antrenori sunt cei mai buni din lume la momentul actual și noi l-am fi putut avea la Manchester United.
Dar anumiți oameni de la club au spus: ‘Nu este stilul nostru, nu asta căutam noi’. Deci, să vedem, acum îl avem pe Erik ten Hag. Să vedem ce va face. Are suportul meu.", a spus francezul pentru Daily Mirror.
Fostul fundaș lateral a adus în discuție și impactul pe care l-a avut Conte la Tottenham, pe care a dus-o de pe locul nouă până pe poziția a patra: "Este o dezamăgire mare, pentru că l-am fi putut avea la Man United. Și puteți vedea la Tottenham, i-a ajutat să se califice în Champions League. De asta spun că doare. Nu pentru că e Tottenham, iubesc fiecare echipă, dar deoarece Conte ar fi putut face ceva."

Conte își pune amprenta asupra lui Tottenham

Antrenorul italian a început deja să pregătească noul sezon de pe banca tehnică a lui Spurs și a realizat primele transferuri ale verii. Tottenham i-a adus până acum pe Yves Bissouma, de la Brighton, dar și pe Ivan Perisic și Fraser Forster.
Antonio Conte și Tottenham încep noul sezon de Premier League pe 6 august, într-un meci în fața celor de la Southampton, pe teren propriu.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
IERI LA 16:14
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
IERI LA 13:54