Duminică, în presa din Anglia a apărut un interviu al lui Wayne Rooney în care a vorbit deschis despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat în cariera sa. Atacantul a dezvăluit în cadrul acelui interviu că în 2006, la un meci dintre Chelsea și Manchester United, a folosit crampoane mai lungi, deoarece dorea să rănească pe cineva.
În 2006, Manchester United mergea pe Stamford Bridge, pentru a evolua împotriva lui Chelsea. La momentul respectiv, echipa antrenată de Jose Mourinho avea nevoie de un punct pentru a câștiga titlul în Premier League. Londonezii s-au impus atunci cu 3-0, dar Rooney a intrat în meci hotărât să își lase amprenta asupra adversarilor:
"Mi-am schimbat crampoanele înaintea meciului. Mi-am pus crampoane mai lungi pentru că voiam să rănesc pe cineva. Dacă Chelsea câștiga un punct, câștiga titlul. La momentul respectiv, nu puteam accepta asta.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 12 ORE
Crampoanele erau regulamentare, avea dimensiunea regulamentară. Dar erau mai mari decât cele pe care le purtam în mod normal. John Terry a părăsit stadionul în cârje. Am lăsat o gaură în piciorul lui, apoi am semnat un tricou pentru el, după meci.
Câteva săptămâni mai târziu, i-am trimis tricoul și i-am cerut cramponul înapoi. Dacă vă uitați la imagini când sărbătoreau, John Terry era în cârje după acel tackling", a spus Rooney pentru Daily Mail.
La șapte mintute după fluierul de start, John Terry, căpitanul de la acea vreme al lui Chelsea, a avut nevoie de îngriji medicale, după un tackling făcut de Rooney. Terry s-a amuzat pe acest subiect pe Twitter, răspunzând unui tweet care conținea declarația lui Rooney:
"@WayneRooney este de atunci când ți-ai lăsat cramponul în piciorul meu?", a scris John Terry pe Twitter.
Citește și:

FA a început o anchetă, după declarațiile lui Rooney

După interviul acordat de Wayne Rooney, federația engleză a pornit o anchetă. Potrivit The Athletic, forul englez investighează declarațiile lui Rooney, pe care l-au și contactat, pentru a oferi mai multe detalii în legătură cu cele întâmplate.
Marți seară, echipa lui Wayne Rooney, Derby County, a câștigat partida din Championship contra lui Hull City, iar la finalul meciului, acesta a fost întrebat de reporteri despre declarațiile sale: "Este ceva despre care chiar nu vreau să vorbesc", a spus Rooney.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 12 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 17 ORE