Jurgen Klopp va avea probleme de lot pentru partida din weekend de pe terenul celor de la Watford. Fabinho și Alisson se află în continuare în Brazilia, acolo unde mai au de susținut o partidă din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Brazilia urmează să întâlnească Uruguay joi noapte, în timp ce partida contra celor de la Watford este programată sâmbătă, la prânz.
"Este foarte greu pentru meciul cu Watford, nu cred că vom juca. Meciul cu Uruguay va fi joi spre vineri în Anglia, iar partida cu Watford va fi sâmbătă la prânz. Pe lângă drum, nu știu cât timp vom avea între cele două meciuri", a declarat Fabinho la conferința de presă premergătoare meciului cu Uruguay.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235740.png
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 2 ORE

Liverpool are un plan prin care vrea să îi scape de carantină la revenirea în Anglia pe Fabinho și Alisson

Brazilia a jucat până acum cu Columbia și Venezuela, iar aceste țări se află pe lista roșie în Regatul Unit. Astfel, jucătorii ar fi nevoiți să stea 10 zile în carantină la revenirea din America de Sud.
Cu toate acestea, Liverpool ia în calcul ca cei doi jucători să meargă direct în Spania, acolo unde "cormoranii" vor disputa marți seară partida din Champions League cu Atletico Madrid.
"Am fi nevoiți să intrăm în carantină, dar clubul încă studiază posibilitatea ca noi să mergem direct în Spania pentru meciul cu Atletico și să facem carantina acolo, fără să fim nevoiți să stăm într-un hotel în Anglia", a mai spus Fabinho.
Watford – Liverpool se va disputa sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
#OleIn - verdict final. Culisele rămânerii lui Solskjaer la United. Ce s-a întâmplat
ACUM 3 ORE
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
ACUM 4 ORE