Fanii lui Everton încearcă să facă tot posibilul pentru a își ajuta echipa în acest final de sezon. Trupa antrenată de Frank Lampard se luptă pentru evitarea retrogradării, iar astăzi are o partidă extrem de dificilă pe teren propriu, atunci când vor primi vizita celor de la Chelsea.
Azi-noapte, fanii lui Everton au mers la hotelul unde s-a cazat echipa lui Thomas Tuchel, în încercarea de a îi deranja cât mai mult posibil înaintea partidei de astăzi. Lângă hotel, fanii au pus artificii și petarde timp de o oră și jumătate, până aproape de ora 3 dimineața.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 5 ORE
Citește și:

Everton mai are 6 meciuri la dispoziție pentru a se salva de la retrogradare

Din 1954, Everton s-a aflat în fiecare an pe prima scenă fotbalistică din Anglia. În acest moment, echipa lui Frank Lampard se află pe locul 18, loc care duce în Championship, cu 29 de puncte. Everton se află la 5 puncte de Leeds, echipa de pe locul 17, care are și două partide în plus față de "caramele".
Misiunea lui Everton va fi una extrem de complicată, în condițiile în care Chelsea a avut o serie de 8 victorii consecutive în deplasare, până la egalul de pe Old Trafford de joi, cu Manchester United, scor 1-1.
Everton vine după o înfrângere în Merseyside Derby cu Liverpool, atunci când a pierdut cu 2-0. Cu toate acestea, ultimele două partide de pe Goodison Park le pot da speranțe elevilor lui Lampard, care au învins-o pe Manchester United și au încheiat la egalitate partida cu Leicester.
Programul lui Everton până la finalul sezonului
  • Chelsea (A)
  • Leicester (D)
  • Watford (D)
  • Brentford (A)
  • Crystal Palace (A)
  • Arsenal (D)
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40