Semifinala FA Cup dintre Liverpool și Man City va avea loc pe Wembley, în 16 aprilie, în ciuda opoziției fanilor. În weekend-ul respectiv, liniile de cale ferată sunt închise către Londra Euston, ceea ce înseamnă că nu vor circula trenuri din nord-vest spre capitală. Fanii ambelor tabere au solicitat ca meciul să fie mutat pe altă arenă.
FA a anunțat însă că meciul va avea loc pe cea mai importantă arenă din Anglia. Mai mult, a precizat că va închiria 100 de autocare, pe care le pune la dispoziție gratuit, cu plecări programate de la arenele Anfield și Etihad și înapoi, pentru a permite fanilor să se deplaseze mai ușor la întâlnirea Liverpool – Manchester City.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 4 ORE
Aceste autocare vor aduce gratuit pe Wembley până la 5.000 de suporteri ai lui Liverpool și City. A doua semifinală se va desfășura o zi mai târziu, între Crystal Palace și Chelsea.

Fanii lui Liverpool ar fi vrut ca meciul să se dispute inclusiv pe Old Trafford

Foarte interesant, fanii lui Liverpool erau de acord ca bătălia cu rivalii de pe Etihad să aibă chiar în Manchester, pe Old Trafford, dar FA a refuzat să schimbe locația.
Și în ciuda autocarelor furnizate de forul englez, întreruperile feroviare vor crea probleme în continuare de deplasare pentru un număr însemnat de suporteri. Între 50.000 și 60.000 de susținători vor fi nevoiți să caute alte soluții în tentativa de a ajunge pe Wembley la această partidă.
Inclusiv președintele căilor ferate din Marea Britanie a tras un semnal de alarmă cu acest eveniment pe Wembley, susținând că a anunțat din timp problema, că vor urma lucrări de consolidare, încă din 2019.
Premier League
Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat
ACUM 20 ORE
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM O ZI